Дъщерята на Морийн Тигрет Августа Тигрет предпочита да живее сдържан живот

Августа Кинг Тигрет , дъщерята на покойната Морийн Старки Тигрет, е родена на 4 януари 1987 г. в Тексас, САЩ. Тя е първото дете на Морийн от втория й брак с Айзък Тигрет. Между 1989 и 1994 г. Айзък и Морийн са женени. Морийн Тигрет има четири деца, най-малкото от тях е Августа Тигрет. Първият брак на майка й с Ринго Стар роди три полубратя и сестри. Зак Старки, роден през 1965 г., и Джейсън Старки, роден през 1967 г., са нейните двама по-големи братя. По-голямата й сестра Лий Старки е родена през 1970 г.

Дъщерята на Морийн Тигрет Августа Тигрет предпочита да живее сдържан живот

Вероятно няма човек, който да не е чувал за The Beatles. Всеки фен на Бийтълс е добре запознат с историята и семейния произход на групата. Въпреки че Аугуста не е биологична дъщеря на барабаниста на групата Ринго, феновете знаят, че тя е дъщеря на дивата от 60-те Морийн. Тя е известна като едно от потомците на Бийтълс.

 Августа ТигретАугуста е възрастна, но изглежда, че все още не се е омъжила, въпреки че всичките й братя и сестри са женени. Тя загуби майка си в ранна възраст, което трябва да е било сърцераздирателно преживяване. Сега обаче тя се радва на красив живот заедно с баща си Айзък и прекрасните си братя и сестри. Въпреки че родителите й са известни, тя живее сдържано и рядко се вижда публично. Тя също не изглежда да е активна в социалните медии. Августа, най-малкото дете на Морийн, предпочита да се пази от светлината на прожекторите. Въпреки това, въз основа на минималната налична информация, тя изглежда има силна връзка с по-големите си братя и сестри. Всички деца на Морийн имат привлекателни черти.

Морийн Тигрет

Морийн Тигрет беше фризьорка от Ливърпул, Англия, и първата съпруга на Ринго Стар, барабаниста на Бийтълс. Тя се запознава със Стар, докато работи като стажант фризьор в Ливърпул в The Cavern Club, където свирят Бийтълс. На 20 януари 1965 г. Стар предлага брак в Ad Lib Club в Лондон.

 Морийн Тигрет

Те се ожениха през 1965 г. в регистъра на Caxton Hall в Лондон и се разведоха през 1975 г. Starrs първо живееха на 34 Montagu Square в Marylebone, преди да купят Sunny Heights на St George’s Hill, Weybridge. Двамата купуват Tittenhurst Park от Джон Ленън през 1973 г. Те имат три деца: две момчета, Зак и Джейсън, и едно момиче, Лий.

Популярни Публикации