Дъщерята на Джонатан Мейджърс беше направила много промени с него

Джонатан Мейджърс , номиниран за награда Еми, наскоро участва в ролята на Този, който остава в поредицата Локи на Disney+, което му спечелва одобрението на критиците и известност на феновете на Marvel. Той ще участва във втория сезон на Локи и Ant-Man and the Wasp: Quantumania през 2023 г. 31-годишният мъж беше известен с ролите си в The Last Black Man in San Francisco и Lovecraft Country.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джонатан Мейджърс (@jonathanmajors_)

Освен това той изиграва ролята на активиста Кен Джоунс в ограничената поредица от четири части на ABC When We Rise, която е съсредоточена върху борбата за правата на хомосексуалистите през 1970 г. в Сан Франциско. Що се отнася до личния му живот обаче, Мейджърс е много дискретен, като не разкрива нищо за бъдещата си съпруга или партньорка. След това актьорът официално обяви, че е баща на 8-годишно момиченце на име Елмо.Влиянието на дъщерята на Джонатан Мейджърс

Мейджърс се запознава с майката на дъщеря си в училище по актьорско майсторство, според Vogue през август 2020 г. След като завършва гимназия по сценични изкуства в Тексас и Училището по изкуства в Университета на Северна Каролина, родом от Калифорния посещава училището по драма в Йейл. Според списанието той е бил само на 22 години, когато е родил дъщеря си с тогавашната си половинка. Светът тъкмо се превръщаше в мой дом и изведнъж трябваше да направя място за двама. Беше ужасяващо, каза той пред новинарското издание.

 Джонатан Мейджърс

Джонатан Мейджърс (Източник: Google)

Въпреки това Мейджърс беше доволен и си спомни как дъщеря му бе разширила сърцето и духа му по начини, които той никога не беше познавал преди или след това. Родителството го направи по-чувствителен като човек и артист, каза той. Камю разглежда ролята на художника в смут. Нашата ера е вълнуваща. Като състезание сме ударени два пъти. Певецът на Da 5 Bloods каза пред People през юни 2012 г., че неговото дете от смесена раса трябва да разбере чернокожото наследство и американската история. Той постави под съмнение настоящата образователна система, като каза, че тя предлага на младежите само един месец и 12 страници да учат история. Той сравни подредбата с отделни, но равни

Дъщерята на Джонатан Мейджърс недоволна от косата си

През юни 2020 г. Мейджърс разказа пред списание W друга история за дъщеря си, която живее с майка си. Той си спомни, че дъщеря му се свързала с него един ден, за да се оплаче от косата си, която отказвала да пада. Вместо това косата й се надигна, оставяйки я недоволна и раздразнена. На това актрисата зряло обясни, че е с корона и затова косата й е вдигната. Той продължи да казва, че косата и короната й са й дадени от баща й, майка й и други членове на семейството и я предупреди за хора, които също искат да отнемат короната й.

Популярни Публикации