Д-р Прадип Гаванде - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, етническа принадлежност

Д-р Прадип Гаванде е известен служител на индийската административна служба (IAS), медийна личност, лекар, звезден партньор и звезда в социалните медии от Махаращра. След като премина теста UPSC в партида от 2013 г., той стана известен в нацията. Разпределен е в района на Чуру. Според официалната му емисия в Instagram той е директор по археология и музеи в Раджастан.

Бързи факти

Пълно истинско име Д-р Прадип Гаванде.
Нетна стойност INR 2 Crores (приблизително).
рожден ден 9 декември 1980 г.
Възраст (към 2021 г.) 41 години.
Професия Служител на IAS, лекар и медийно лице.
Родно място Махаращра, Индия.
Резиденция Джайпур, Раджастан, Индия.
Религия индуизъм.
каста Роден
Алма матер правителство Медицински колеж (GMC), Аурангабад.
Квалификация MBBS.
Слънчев знак Стрелец.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг

Възраст и ранен живот на д-р Прадип Гаванде

Д-р Прадип Гаванде е роден в Махаращра, Индия, на 9 декември 1980 г. Според официалния му акаунт във Facebook, той сега е отседнал в Джайпур, Раджастан, Индия, със семейството си поради работата си. Той е 41 години (от 2021 г.). За първоначалното си образование той се записва в известно начално училище. След като завършва средното си образование, той се записва в държав. Медицински колеж (GMC) в Аурангабад за висше обучение. Според много разкази Гаванде е завършил престижен колеж с бакалавърска степен по MBBS. След това тя започна да се концентрира върху прегледите на UPSC.

Височина и тегло на д-р Прадип Гаванде

Д-р Прадип Гаванде е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Д-р Прадип Гаванде

Д-р Прадип Гаванде Нетна стойност

Колко е нетната стойност на д-р Прадип Гаванде? Гаванде и семейството му живеят в богата среда. Той има прекрасен имот в Раджастан, който е изцяло оборудван с прекрасни мебели и авангардни технологии. Освен това правителството му осигурява няколко квартири и други удобства. Той ще получи около 60-70 000 INR (приблизително) за усилията си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на д-р Прадип Гаванде се оценява на около 2 крори INR (приблизително).

кариера

Д-р Прадип е медицински специалист. Той стана офицер от IAS, след като премина теста UPSC. След дълго ровене открихме, че е работил като колекционер в квартал Чуру. Според неговия Instagram той е директор на Археологията и музеите към правителството на Раджастан. Той работи с пълна отдаденост и непрекъснато се стреми да подобрява работната си среда. Той помага на много хора на работното си място и извън него. Като кадри от Раджастан, той изпълнява задълженията си с пълна честност и тежък труд.

Съпруга и брак на д-р Прадип Гаванде

Прадип Гаванде е брилянтен и надарен човек. Той обяви годежа си с Тина Даби, служител на IAS, в публикация в официалния си акаунт в Instagram на 28 март 2022 г. (понеделник). Двойката първоначално се е срещнала по време на втората вълна на коронавируса през 2021 г., според източници. Те се срещнаха като приятели и започнаха да прекарват времето си заедно.

Тина беше победителят в AIR 1 от групата за 2015 г. Двамата са много щастливи от новината за годежа си. Според съобщенията двойката ще се ожени на 22 април 2022 г. в Джайпур. Тина Даби се омъжи за Атар Хан през 2018 г. Двойката обаче се разведе през 2021 г. по взаимно съгласие.

Популярни Публикации