Curran Walters- Нетна стойност, възраст, пластична хирургия, височина, приятелка, кариера

Кърън Уолтърс е известен модел и актьор в Съединените щати. Кърън Уолтърс е най-известен с ролята си на Джейсън Тод/Робин в „Титани“, сериал за супергерои на HBO Max. По същия начин той сега работи в развлекателната индустрия. Научете повече за нетната стойност на Curran Walters, възраст, биография, пластична хирургия, националност, височина, приятелка, кариера

Бързи факти

Пълно име Кърън Уолтърс
Дата на раждане 16 януари 1998 г
Възраст 24 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 8
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия актьор
Държава елен
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение единичен
Нетна стойност 2,5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Оук Парк, Калифорния
Националност американски
образование Гимназия Оук Парк
Братя и сестри Едно (Харлоу Уолтърс)
Facebook Кърън Уолтърс във Facebook
Twitter Кърън Уолтърс в Twitter
Instagram Кърън Уолтърс Instagram
IMDB Кърън Уолтърс IMDB
Седмица Кърън Уолтърс Уикипедия
Марка N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Кърън Уолтърс

Кърън Уолтърс е роден в Оук Парк, Калифорния, на 16 януари 1998 г. В момента той е на 24 години към 2022 г. През 2021 г. той отпразнува своя 23-ти рожден ден. По същия начин той не е разкрил имената на родителите си. През 2018 г. обаче той направи трогателен пост за майка си, която почина. Това показва, че баща му е починал, когато той е бил дете. Харлоу Уолтърс, по-малката му сестра, беше негов спътник от детството. Кърън е роден в Съединените щати и прекарва детството си там.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Кърън Уолтърс? Той е 5 фута и 8 инча висок. По същия начин, въпреки неговия 70-килограмов телесно тегло, той има очарователно поведение. Неговата мускулеста физика и естествено къдрава коса му спечелиха признание. Очите му са зелени и има тъмнокафява коса. Въпреки това няма информация за измерванията на тялото му, стила на обличане или размера на обувките.  Кърън Уолтърс

Кърън Уолтърс позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Curran Walters

Колко е нетната стойност на Curran Walters? Що се отнася до доходите, той изкарва добре от филмовите си изяви. Кърън Уолтърс има приблизителна нетна стойност от 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. Той е един от най-известните хора в Америка, натрупал огромна слава и богатство в резултат на филмовата си кариера. По същия начин той е подкрепял или е бил подкрепян от редица марки чрез своите страници в социалните медии. В Лос Анджелис той води охолен начин на живот. Заплатата и стойността на имуществото му се оценяват.

Професионален живот и кариера

Кърън Уолтърс работи предимно като актьор. Той се появява в няколко филма и телевизионни предавания. От 2014 г. до момента развива активна актьорска кариера. Той дори направи своя телевизионен дебют през 2014 г. с комедийния филм Growing Up and Down, режисиран от Стив Леф. Във филма той изобразява героя „Чад.“ След това той се появява в повтаряща се роля като младия Джаксън в сериала Game of Silence през 2016 г. Той се появява в няколко телевизионни предавания през 2016 г., включително Girl Meets World, Speechless и Твърде близо до дома. Майк Милс написа и режисира комедийната драма „20th Century Women“, в която Уолтър участва през 2016 г. Уолтърс направи своя трети филмов дебют през 2018 г. в научнофантастичния филм „Playing Dead“, с участието на Лиа Луис, Люк Йънгблуд и Тайлър Ритър след двугодишна пауза.

Той имаше първата си голяма роля като Джейсън Тод, вторият Робин, в петия епизод на Титаните. Когато Дик Грейсън напусна Готъм, той беше заменен от него. През 2019 г. той беше избран за редовен участник във втория сезон на сериала. Той се появи в кросоувър събитието Crisis on Infinite Earths в супергеройския телевизионен сериал на CW Supergirl. Освен това през 2020 г. той се появи като „Дилън“ във филма на ужасите/напрежението „Не отговаряй“. Къран се появи в няколко телевизионни предавания, включително „Best.Worst.Weekend.Ever.“, „Fam“, „Legends“ of Tomorrow“ и „Alexa & Katie.“ Той е модел, както и актьор. Той е моделирал за марки като Brothers, Lee Jeans и Tilly’s. Той също така се появява в реклами за Samsung Galaxy и видеоиграта NBA 2K15. В допълнение, той е подкрепил или одобрил редица марки чрез своите страници в социалните медии.

Приятелка на Кърън Уолтърс и срещи

Коя е приятелката на Кърън Уолтърс? Той е стиснат, когато става дума за обсъждане на личните му подробности. Засега може да е необвързан. Сега той е фокусиран върху кариерата си и работи усилено, за да я напредне.

Факти

  • Кърън Уолтърс е виден американски модел и актьор.
  • Кърън Уолтърс е известен с ролята си на Джейсън Тод/Робин в сериала за супергерои на HBO Max Титаните.
  • По същия начин той сега работи в развлекателната индустрия.
  • Що се отнася до доходите му, той печели добре от изявите си във филми.
  • Той е един от най-известните личности в Америка, натрупал огромна слава и богатство в резултат на филмовата си кариера.

Също така, знайте за Сара Лахбати Нетна стойност, биография, възраст, националност, съпруг

Популярни Публикации