Criss Angel излезе със собствено шоу Magic на Criss Angel със звездите

Magic with the Stars от Criss Angel ще разкрие куп мистични мистерии. Планът е програмата да обучава известни личности и да ги кара да се състезават за Златната пръчка. Всеки епизод ще включва две знаменитости, които се опитват да овладеят три области на мистичните изкуства и ще се представят пред жури, включващо Крис Ейнджъл. Крис прекара повече от две десетилетия, създавайки репутация за себе си в професията и сега е една от най-добрите знаменитости в света. Чрез телевизионните си изяви, пиесите на Бродуей и сценичните изяви в Лас Вегас, той се превърна в истинска знаменитост.

Магията със звездите на Criss Angel е описана по следния начин:

Всеки епизод на Magic With the Stars включва две знаменитости, които работят с професионални магьосници, за да създадат зрелищна поредица от магически действия.Продължава:

Известните участници трябва да овладеят три основни жанра магия и да ги изпълнят пред жури, председателствано от магьосника Крис Ейнджъл. Само знаменитостите с най-добри резултати са поканени обратно на финала, когато се бият за златната пръчка.

Програмата ще стартира по CW на 22 октомври от 20:00 часа. ЕТ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Criss Angel (@crissangel)

Звездата от Magic with the Stars на Criss Angel е била член на хеви метъл група.

Крис Ейнджъл е готов да се завърне с друга магическа тематична програма, а феновете му са във възторг. Въпреки че се твърди, че магьосникът никога не разкрива триковете си, Criss Angel е избрал обратния подход и ще научи знаменитости на три вида магия в предстоящия Criss Angel’s Magic with the Stars. Кристофър Никълъс Сарантакос е истинското име на магьосника и той е роден и израснал в Ню Йорк. Когато леля му го научи на магически трик в ранна възраст, интересът му към магията нараства. По онова време той беше само на седем години, но усети невероятно усещане за сила.

В интервю за Las Vegas Sun той обсъди своя произход и каза, че се възхищава на великия магьосник Хари Худини. Ангел разкри още, че първото му платено участие е на 12 години.

 Крис Ейнджъл

Той заяви:

През цялото си детство и ранно юношество често пътувах от дома ни в Лонг Айлънд, Ню Йорк, до Манхатън за прослушвания и посещения.

Членовете на актьорския състав на Criss Angel’s Magic with the Stars рутинно се представят в пъбове и ресторанти. Той също така установи основната си илюзия, като накара майка му да се носи в семейната бърлога по това време.

Въпреки че магьосникът е свирил почти през целия си живот, първият му огромен пробив идва през 2001 г. с шоу извън Бродуей, наречено Criss Angel Mindfreak. По време на пиесата той представи над 600 представления и агресивно ги популяризира. След това през 2005 г. дебютира едноименната му телевизионна програма, която се излъчва пет години и е заснета в Лас Вегас.

Повярвайте, представянето му в Лас Вегас дебютира на 82-ата годишнина от смъртта на неговия герой Худини и включва неговите илюзии с екстравагантни костюми и невероятен танц на Cirque du Soleil. Неговите концерти и телевизионни изяви са довели до приблизителната му нетна стойност от 50 милиона долара. През 1989 г. той е главният вокалист на Angel, хеви метъл група, която включва магически подвизи в музикалните си видеоклипове. Ангел също беше член на друга група, наречена Angeldust, която записа много албуми и допринесе за сегашната му нетна стойност.

 Крис Ейнджъл

Criss Angel е планирано да се завърне по телевизията с нов сериал, наречен Criss Angel’s Magic with the Stars, който ще се състои от десет едночасови епизода. Всеки епизод ще включва две знаменитости, които се опитват да научат три различни вида магия.

Популярни Публикации