cr1tikal- Възраст, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера, Етническа принадлежност

Charles Xavier е истинското име на Cr1TiKaL . Той също така носи псевдонима penguinz0. Работи като коментатор на видеоигри, стриймър в Twitch, колекционер на карти и YouTuber. Освен това той има над 6 милиона абонати в канала си в YouTube. Той често е смятан за един от най-забавните коментатори в YouTube, като е класиран на първо място по процент гласове в категорията на най-забавните коментатори в YouTube на уебсайта Топ 10. Той е опитен актьор, вокалист, гросмайстор по шах, награждаван автор и експерт по Карън. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Cr1tikal, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, кариера и много други интересни факти.

cr1tikal Възраст и националност

На колко години е cr1tikal? Роден е на 2 август 1994 г.; Той е на 27 години. Неговият астрологичен знак е Лъв. Той е роден в Съединените американски щати. Освен това той е от смесен етнос и има американско гражданство. Той и приятелката му живеят в столичния район Тампа, Флорида. През 2016 г. завършва университета в Тампа.

Бързи факти

Истинско име Чарлз Ксавие
Псевдоним Cr1tikal, penguinz0
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 27-годишен
рожден ден 2 август 1994 г
Родно място Тампа, Флорида
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 9 инча (1,80 м)
Тегло прибл. 75 кг (165 паунда)
Измервания на тялото прибл. 34-26-35 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Тиана Трейси
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 12 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби ЧЕ

cr1tikal височина и тегло

Колко висок е cr1tikal? Той е висок 5 фута 9 инча, висок е 1,80 метра или 180 сантиметра. Той тежи около 75 кг (165 паунда). Освен това той има черна коса и очи. Освен това е фитнес фанатик. Носи обувка номер 10 в Съединените щати.Също така прочетете за биографията на Bananabrea, възрастта, Wiki, нетната стойност, факти

cr1tikal Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на cr1tikal? Основният му източник на доходи е каналът му в YouTube. Той излъчва в Twitch от 2018 г. Той гледа предложени от чат видеоклипове и предава поточно игри. Нетната стойност на cr1tikal се оценява на повече от 12 милиона долара към октомври 2022 г.

  Cr1tikal нетна стойност

Cr1tical

cr1tikal кариера

На 7 май 2007 г. Чарли дебютира в YouTube като Penguinz0. Той преди стриймваше в YouTube, но се притесни от модерирането на сайта и липсата на комуникация между него и екипа за поддръжка на YouTube. Чарли започна да участва в големи онлайн потоци в сътрудничество с други големи потребители на YouTube, включително PewDiePie, jacksepticeye и стриймъри като Pokimane, през 2020 г., с огромното нарастване на популярността; на играта InnerSloth Among Us.

Коя е cr1tikal приятелка?

От 2018 г. нататък той е виждан във видеоклипове и стриймове с приятелката си Тиана Трейси, както и с баща си. Той говори открито за романтичната си връзка с Тиана през годините.

Факти за Cr1tikal

  • Чарли се появи като статист в Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 1, за което говори във видео.
  • Hybrid Theory на Linkin Park е любимият албум на Чарли.
  • Чарли изигра Кеслър в първия епизод от сериала Killer Bean.
  • Той може да бъде намерен в Twitch като moistcr1tikal.
  • Чарли качи първото видео на лицето си във видеото 10 години в YouTube на 5 март 2017 г.

Също така прочетете за Snerixx Bio, Wiki, възраст и нетна стойност .

Популярни Публикации