Cozi Zuehlsdorff- Възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Кози Зюелсдорф е 19-годишен американски актьор, гласова актриса, китарист, автор на песни и сценарист. Cozi Zuehlsdorff е по-известна с появата си като Хейзъл Хаскет във филмите Dolphin Tale и Dolphin Tale 2. Като художник тя е добре известна с нейния E.P. Оригинали, както и песни като Brave Souls и What It’s Like to Be Me. Разгледайте повече за Cozi Zuehlsdorff Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти.

Бързи факти

Пълно име Кози Зюелсдорф
Дата на раждане 03 август 1998 г
Възраст 23 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Женски пол
Професия Актриса, гласова актриса, певица, автор на песни, сценарист
Държава елен
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Тегло 52 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 32C-23-34 инча
Родно място Ориндж Каунти, Калифорния
Националност американски
Религия християнството
Братя и сестри Едно (сестра Лейси Джой Зуелсдорф)
Twitter Опашки Zuehlsdorff Twitter
Youtube Cozi Zuehlsdorff Youtube
Instagram Опашки Zuehlsdorff Instagram
Лична мрежа Опашки Zuehlsdorff Personal Web
IMDB Опашки Zuehlsdorff IMDB
Седмица Cozi Zuehlsdorff Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Cozi Zuehlsdorff, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Cozi Zuehlsdorff? Cozi Zuehlsdorff е на 23 години и е роден на 03 август 1998 г. Нейната зодия е Лъв и е от Ориндж Каунти, Калифорния. Cozi има по-голяма сестра, наречена Lacey Joi Zuehlsdorff в къщата си. По същия начин Кози не е разкрила никакви подробности за родителите си или други членове на семейството.

Освен това Cozi все още не е разкрила нищо за своя образователен опит. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, можем да вярваме, че Cozi е студентка на ниво колеж, освен ако не е избрала да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се концентрира върху професионалната си кариера.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Кози Зуелсдорф? Cozi Zuehlsdorff е висок 1,63 метра (5 фута 4 инча) и тежи приблизително 52 килограма. По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 32C-23-34 сантиметра. Очите на Кози са сини, а косата й е руса.

  Кози Зюелсдорф

Cozi Zuehlsdorff позира за снимка Източник: Instagram

Cozi Zuehlsdorff Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Cozi Zuehlsdorff? Що се отнася до социалните мрежи, Cozi Zuehlsdorff влезе в Twitter през юли 2011 г. и в момента има над 15,3K последователи в своя акаунт @CoziZuehlsdorff. По същия начин тя се нарича @cozizuehlsdorff в Instagram, където има 949 истории, 75,1 000 абонати и 949 споделяния. Тя също управлява страницата CoziZuehlsdorffVEVO в YouTube, която има над 3,55 хиляди абонати и е създадена на 23 ноември 2015 г. Кози Зюелсдорф приблизителната нетна стойност е милион – милиона към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сценарист, актьор, текстописец и актриса Cozi Zuehlsdorff. Тя спечели слава като Хейзъл Хаскет в Dolphin Story. Тя изигра 11-годишната дъщеря на д-р Клей Хаскет, която среща Сойър в аквариума. Филмът има критичен и финансов успех, поставяйки началото на кариерата на Zuehlsdorff. Тя се появи в „Dolphin Tale 2“ от 2014 г. с повечето от оригиналния актьорски състав. Тя изобрази тийнейджърска кънтри певица в Pure Country 3: Pure Heart от 2017 г.

Повече за кариерата

Кози изигра Ели Блейк срещу Хайди Бликенстаф през 2018 г. Freaky Friday. Cozi се появи в Mighty Med и Made in Hollywood. She Cozi участва в Mighty Med и K.C. Под прикритие като Джордан и Пинки Картър. Cozi Zuehlsdorff започва да се занимава с мюзикъли млада. Кози играе Ани и Оз в местни продукции. Тя изигра Аврора в Спящата красавица от Lythgoe Panto и Бригита в The Sound of Music от 3D Theatricals. Тя участва в Liv and Maddie, Sofia the First, и Monday Mornings Кози беше номинирана за най-добра млада актриса в поддържаща роля през 2012 г. Кози озвучи Бътъркъп в София през 2013 г. Тя повтори ролята си през 2015 г. На следващата година Кози каза вещица. „Power of Me“ от 2014 г. беше първият й музикален видеоклип. Тя изпя допълнителен куплет.

Тя партнира на Нейтън Гембъл, Хари Коник младши, Ашли Джъд, Крис Кристоферсън и Морган Фрийман в Dolphin Story (2011). Сойер (Гембъл) и Уинтър са главните герои. Романът е вдъхновен от действителни събития. Уинтър в реалния живот изигра своя измислен двойник. Певец и автор на песни Кози Зуелсдорф.

Оригинали бяха нейният дебют E.P. Cozi си сътрудничи с хаус артиста на Monstercat Hellberg в The Girl Zuehlsdorff изпя в This Is Me и Monstercat 021 – Perspective Cozi е успешен EDM писател и певец. Песните й имат 100 милиона слушания. Учи класическо пиано. Кози използва уменията си за писане на песни за соло работата си и за други музиканти и филми, като Brave Souls в Dolphin Tale 2 и What It’s Like to Be Me in Freaky Friday.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Cozi Zuehlsdorff? Няма потвърдени подробности за това дали Cozi Zuehlsdorff е необвързана или в обвързано партньорство. Възможно е Cozi Zuehlsdorff да пази семейното си положение и любовните си връзки в тайна от медиите. Възможността Кози вече да е необвързана и да се фокусира върху актьорската си кариера е възможна. Cozi, от друга страна, не е предоставил никаква информация по този въпрос. За Cozi Zuehlsdorff няма индикации за настоящите й връзки или връзки с други хора в социалните медии. Тъй като Cozi поддържа чист имидж в очите на обществото, тя поддържа успешен професионален и личен живот. Въпреки това елегантността, креативността, остроумието и чарът на Cozi Zuehlsdorff ще продължат да привличат почитатели и в бъдеще.

Факти

  • Cozi Zuehlsdorff е 19-годишен американски актьор, гласова актриса, китарист, автор на песни и сценарист.
  • Cozi Zuehlsdorff е по-известна с появата си като Хейзъл Хаскет във филмите Dolphin Tale и Dolphin Tale 2.
  • Възможно е Cozi Zuehlsdorff да пази семейното си положение и любовните си връзки в тайна от медиите.

Популярни Публикации