Cottrell Guidry- Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, кариера, нетна стойност

Котрел Гидри е журналист, писател и актьор от Съединените щати. Котрел Гуидри стана известен след участието си в телевизионния сериал от 2011 г. „The Wankers“. Научете повече за Cottrell Guidry Bio, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Котрел Гидри
Дата на раждане 4 юни 1985 г
Възраст 36 години
Хороскоп зодия Близнаци
Късметлийско число 6
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей, Везни
Пол Мъжки
Професия Актьор, модел, продуцент, режисьор, танцьор, писател
Държава елен
Височина 6 фута 1 инч (1,85 м)
Тегло 75 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 1 август 2017 г
Съпруга Кимбърли Стайнбърг
Разделям Кат Греъм
Нетна стойност 0 хил
Заплата 50 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Лонг Бийч, Калифорния
Националност американски
образование Golden West College
баща Котрел Гуидри старши
Майка Джаки Гуидри
Братя и сестри един (брат Брет)
Twitter Котрел Гуидри в Twitter
Youtube Котрел Гуидри Youtube
Instagram Котрел Гуидри Instagram
IMDB Котрел Гуидри IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Котрел Гуидри, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Котрел Гуидри? Cottrell Brandon Guidry Jr. е първото му име. На 4 юни 1985 г. е роден в Лонг Бийч, Калифорния, САЩ . Сега той е на 36 години и е зодия Близнаци. Котрел Гидри старши беше негов баща, а Джаки Гуидри беше негова приятелка. Котрел е отгледан в нефункциониращо домакинство, когато баща му умира поради алкохолизъм, докато е малък.

Майка му трябваше да работи много, за да издържа двете си момичета. Той има по-голям брат на име Брет, MC IMPRINT, според неговите братя и сестри. В Golden West College той специализира комуникации и театрални изкуства.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Котрел Гуидри? Котрел е висок, мощен и привлекателен мъж. Той е много висок, достигайки 6 фута 1 инч висок. Има слабо и атлетично телосложение. В резултат на това той е виждан да тренира всеки ден във фитнеса, за да направи това. Котрел има страхотно тяло и твърд като камък корем.

По същия начин той тежи около 75 килограма. Другите размери на тялото му не са достъпни за пресата. Освен това очите и косата му са кафяви на цвят.

  Котрел Гидри

Котрел Гидри позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Котрел участва в няколко платформи за социални мрежи, но не е добре известен. Той има канал в YouTube със същото име, с 30 абонати. В резултат на това той влезе на 25 юли 2009 г. По същия начин неговият акаунт в TikTok, „@cottrellguidry“, има над 27 последователи и 480 харесвания. Неговият Twitter има над 2000 абонати. А потребителското му име в Instagram, „@cottrellguidry“, има над 20,8 хиляди фенове.

Нетна стойност на Котрел Гуидри 2022 г

Каква е нетната стойност на Cottrell Guidry? Котрел е талантлив художник с широк набор от способности. Той получава годишна заплата от 50 110 долара като актриса. По същия начин той извлича стойност от своя съосновател на Stay Cool Productions, корпорация. Той също така прави пари чрез своите изпълнителски, блогови и производствени способности. Котрел има годишна заплата от 116 154 долара като модел. Нетното състояние на Cottrell Guidry е около 0 000 към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

През 2010 г. Котрел прави своя филмов дебют в късометражния филм „Ще се видим от другата страна“. Той също така е съосновател на продуцентската компания Stay Cool Productions в Лос Анджелис. По същия начин, в началото на двадесетте години, той работи като модел, след като с него се свързаха редица агенции за модели. В резултат на това той е представляван от Next Model Management от 2009 г. насам. През 2013 г. той участва във филмите Big Test и The Audition. В резултат на това той се появява в късометражния филм от 2013 г. Big Test заедно с Мелиса и Джоуи. Най-вероятно той се появява във филмите Frackers, Let’s Only Be Friends, Powerless и Keep The Chocolates. Освен това той е по-известен с ролите си в American Soul (2019), Criminal Minds (2005) и Grimshaw (2001). (2018).

По същия начин последният му филм, Frackers, беше пуснат през 2020 г. Джефри Никълсън режисира този филм за отвъдното. За да обобщим, той започва кариерата си на продуцент и сценарист през 2013 г. с късометражния филм „Голям тест“. През 2018 г. той написа и участва във филма Grimshaw. В резултат на това филмът е за историята на двама мъже, които се сблъскват със собствените си битки и ги преодоляват. Освен това той е служил като производител. Първият му филм като продуцент е American Soul. В резултат на това шоуто е фокусирано върху живота на Дон Корнелиус, известна личност от 70-те години.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Котрел Гидри? Котрел е съпруг и баща на две деца. Той имаше връзка с Кат Греъм, успешна актриса от „Дневниците на вампира“. Освен това на 29 октомври той публикува и след това незабавно премахна съобщение, което сочи за техния годеж. В резултат на това той също каза на медиите за техния годеж и сватбени договорености, но партньорството приключи през 2014 г.

След това Котрел се срещна с настоящата си приятелка Кимбърли Стайнбърг през август 2017 г. и й предложи брак през 2018 г. По-късно двойката се ожени през лятото на 2019 г. Пред семейството и колегите си той и съпругата му размениха брачни обети. Сега те се радват на мирно и невероятно съществуване. Прекрасната двойка сподели свои прекрасни снимки в Instagram, за да покаже своята привързаност.

Факти

  • Котрел Гуидри е журналист, писател и актьор от Съединените щати.
  • Котрел Гуидри стана известен след участието си в телевизионния сериал от 2011 г. „The Wankers“.
  • Котрел е отгледан в нефункциониращо домакинство, когато баща му умира в резултат на алкохолизъм, докато е малък.

Популярни Публикации