Corde Broadus- Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера, националност

Широко сърце е дете на знаменитост в Съединените щати. Corde Broadus е добре известен като син на Snoop Dogg, популярен рапър, певец и автор на песни и медийна личност. Научете повече за Corde Broadus Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Широко сърце
Дата на раждане: 21 август 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Запознанства Сорая Любов
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 42-32-38
Родно място Лонг Бийч, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
баща Калвин Кордозар Бродус
Майка Шанте Тейлър
Братя и сестри Три
деца две
Instagram Heart Broad Instagram

Възраст и биография на Corde Broadus

Corde Broadus е роден на 21 август 1994 г. и сега е на 27 години. Неговият астрологичен знак е Лъв. Корде също е роден в Лонг Бийч, Калифорния, и е гражданин на Съединените американски щати. По същия начин, когато става въпрос за неговата етническа принадлежност и религия, той е от афроамерикански произход и притежава американско гражданство. Корд е и най-големият син на популярния рапър Снуп Дог, чието истинско име е Калвин Кордозар Бродъс младши, и съпругата му Шанте Тейлър. Освен това той е роден три години преди родителите му да се оженят на 12 юни 1999 г. Той също има трима братя и сестри: Кордел Броудъс, Кори Броудъс и Джулиан Кори Броудус.

Кордел е роден през февруари 1997 г., Кори през юни 1999 г., а доведеният му брат Джулиан Кори Бродъс през 1998 г. Джулиан е резултат от аферата на баща му с Лори Хелмънд. Корде също е завършила гимназия, което говори много за нейното образование. Завършва Diamond Bar High School в района на Лос Анджелис.Колко висок е Corde Broadus? Височина тегло

Това дръзко дете на знаменитост е високо 5 фута 10 инча (70 инча) и тежи около 75 кг (165 фунта). По същия начин той има тънко и стегнато тяло с измерване на тялото в гърдите-талията-ханша е 42-32-38 инча. По същия начин, гледайки външния му вид, Corde има тъмен тип кожа с тъмнокафява коса и чифт очи.

Corde Broadus със семейството си (Източник: Getty Images)

Как Corde Broadus преследва кариерата си? Професионален живот

Най-големият син на Корде беше известен от момента, в който се роди. По същия начин той е в светлината на прожекторите от раждането си.
По същия начин, като дете, той прави спорадични медийни изяви със семейството си. Освен това той направи официалния си дебют в музикалния видеоклип на баща си за „Drop It Like It’s Hot“, в който участва Фарел Уилямс. Освен това той се появи в това видео с по-малкия си брат Кордел. След това той се появи в риалити шоуто на баща си, „Snoop Dogg’s Father Hood“.

С кого се среща Corde Broadus? Връзка и дела

Статусът на връзката на Corde е прав и той има връзка. Той е в любовна връзка с модния стилист от Лос Анджелис Сорая Лав. Няма информация обаче как и кога са се срещнали за първи път. По подобен начин преди това той беше женен за Джесика Кизер, американски модел и гримьор на свободна практика. По същия начин те имат момченце на име Зион Калвин, което се роди на 15 януари 2015 г. Те обаче се разделиха поради различия в мисленето и разбирането им. По същия начин Корде започва да се среща със Сорая Лав, след като връзката й с Кизер приключи през следващите години.

Освен това на 18 август 2018 г. те обявиха раждането на първото си дете, дъщеря Eleven Love, второто му дете. По същия начин той разкри, че това е било естествено раждане без епидурална упойка или лекарства от началото до края, както и насърчи феновете си да гледат „The Business of Being Born“ и да се насладят на преживяването от естественото раждане.

Въпреки това Корде и съпругата му наскоро преминаха през сърцераздирателното преживяване да научат за трагичната смърт на техния 10-дневен син Кай Лав. Той почина на 25 септември 2019 г. и също така сподели видео на 13-месечната си дъщеря Eleven Love, която целува и проявява любов към брат си в болницата. Нещо повече, Корд го озаглави като „Моят син Кай донесе толкова много любов и позитивизъм в този свят. Неговата енергия ще живее в тези десет дни на любов и винаги ще бъде специална за нас. Нека всички ценим живота и тези, които обичаме, докато сме тук.“

Социална медия

Corde е активен в Instagram, както се вижда от присъствието му в социалните медии. Той е активен само в Instagram, с над 722 хиляди последователи в нейния акаунт @cbroadus.

Corde Broadus Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Corde Broadus е около 1 милион долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Той е най-големият син на Снуп Дог.
  2. Има трима братя и сестри.
  3. Има две деца.

Популярни Публикации