Cooke Maroney - възраст, биография, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Кук Марони е професионален директор на художествена галерия, базиран в Мидълбъри, Върмонт, Съединени американски щати. Кук Марони направи заглавия, когато беше в романтична връзка с актрисата Дженифър Лорънс. Знайте всичко за Cooke Maroney - възраст, биография, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Кук Марони
Пол: Мъжки
Професия: Директор
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Дженифър Лорънс
Нетна стойност 26 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 42-32-35
Родно място Мидълбъри
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Нюйоркски университет

Биография и ранен живот

Кук Марони е роден през 1985 г. в Мидълбъри, Върмонт, Съединени американски щати. Марони е американец, който е вярващ християнин.

Няма допълнителна информация за неговите родители, детство, братя и сестри или други членове на семейството. Изглежда, че е частно или потайно лице, тъй като е запазил тайната около личната си информация. По отношение на образованието той посещава гимназия във Върмонт. След това посещава Нюйоркския университет, като получава бакалавърска степен по история на изкуството.Той прекарва по-голямата част от свободното си време в пътуване, слушане на музика и гледане на филми. Париж е любимата дестинация на режисьора и той често го посещава. Любимите знаменитости на Марони за гледане на екрана са Клайв Стандън, Александра Дадарио и, разбира се, съпругата му Дженифър Лорънс. Любимият му цвят е синьото и обича да яде повече италианска кухня.

Височина и тегло

Кук Марони е известен американец, който стои на добра височина от 6 фута 3 инча или 193 сантиметра или 1,93 метра. Освен това той е с подходящо телесно тегло от приблизително 89 кг или 196 фунта. Гърдите му са с размери 42 инча, талията му е с размери 32 инча, а бедрата му са с размери 35 инча. По същия начин директорът на художествена галерия има 15,5-инчови бицепси. Марони носи обувка с размер 10 (САЩ) и няма татуировки. Освен това режисьорът има зашеметяващи сини очи и къса тъмнокафява коса.

  Инфографика за биография на Cooke Maroney

Кук Марони Биография

кариера

Cooke Maroney е много отдаден и сериозен по отношение на своята професия и кариера. В момента работи в галерия 'Гладстон', където заема позицията директор на Художествена галерия. Наистина, директор на художествена галерия основа галерист и търговец на изкуство в Ню Йорк. Художествената галерия на Maroney е добре известна със своите високопоставени клиенти, включително Карол Дънам, Ричард Принс, Матю Барни и Аниш Капур.

По време на едно от интервютата си той обсъди страстта си към изкуството. Освен това той беше сниман на събитие с творческия директор на галерия Hole, Фабиола Беракаса. Днес директор на художествена галерия си сътрудничи с множество топ марки и холивудски знаменитости. Режисьорът преди това е работил като арт търговец в галерия Gagosian.

Галерия Gagosian е добре известно пространство за съвременно изкуство в Рим, Лондон и Хонконг. Освен това той е добре известен в развлекателната индустрия със своите въображаеми и впечатляващи творби. Неговата приятелка Дженифър Лорънс също има заслуги за популярността му.

Професионалната кариера на жена му

Дженифър Лорънс е актриса, която постига първия си и най-значим успех на четиринадесет. Тя и нейният талант бяха открити, докато тя и семейството й бяха на почивка в Ню Йорк. тя веднага е избрана в телевизионния сериал The Bill Engvall Show, последвана от допълнителни роли в The Burning Plain, Winter’s Bone, X-Men: First Class и The Hunger Games. След това Лорънс беше избрана за ролята на Катнис Евърдийн в „Възпламеняване на огъня“ и „Сойка-присмехулник“ в две части.

Дженифър Лорънс е получила множество други награди в допълнение към ролята и знаменитостта си. Дженифър спечели награда на Академията през 2012 г. за изпълнението си в книгата Silver Linings Playbook на Дейвид О. Ръсел. След това Дженифър се събра отново с режисьора на American Hustle and Joy, спечелвайки номинации за Златен глобус и за трите филма. По същия начин актрисата се е появявала в няколко други филма и телевизионни сериали.

Нетната стойност на Кук Марони

Нетното състояние на Cooke Maroney е приблизително 26 милиона долара към 2022 г . Съпругът на Дженифър Лорънс е натрупал зашеметяващо състояние единствено благодарение на работата си като директор на художествена галерия. Марони дори притежава няколко автомобила, включително Mercedes и BMW. Без съмнение режисьорът живее модерен и луксозен живот в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ, със семейството си. От друга страна, Дженифър Лорънс има нетна стойност от приблизително 130 милиона долара, които е натрупала чрез кариерата си на изключителна актриса.

Cooke Maroney Съпруга и брак

Дженифър Лорънс и Кук Марони се срещаха преди връзката им да стане публично достояние. Освен това Дженифър Лорънс се запознава с Марони чрез най-добрата си приятелка Лора Симпсън, която я придружава на филмовите награди 'Оскар' през 2014 г. В продължение на няколко седмици двойката беше забелязана заедно на различни места в Ню Йорк. Наистина, папараците ги откриха да се държат за ръце в няколко области. На 6 февруари 2019 г. двойката се сгоди и станаха годеници.

След откриването на пръстен на пръста й една вечер се появиха слухове за годежа на двойката. За щастие двойката се ожени на частна церемония през 2019 г. Той и съпругата му Дженифър Лоурънс останаха в дома си през май 2020 г., за да избегнат заразяване с коронавирус.

Преди да срещне Дженифър Лорънс, той имаше едногодишна романтична връзка с режисьора Дарън Аронофски. От друга страна, съпругата му Дженифър Лоурънс преди това е излизала с Крис Мартин, певец, и Никълъс Холт.

Популярни Публикации