Collins Tuohy- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, деца

Колинс Туохи е добре известна американска актриса и кралицата на Брайъркрест. Колинс Туохи е добре известна със сътрудничеството си с Лий Ан Туохи в The Highwaymen (2019), Night of the Loup Garou (2010) и Family Addition (2013). Освен това тя е публичен оратор. Освен това тя е съсобственик и маркетинг директор на The Whimsy Cookie Company. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Колинс Туохи възраст, Колинс Туохи съпруг, Колинс Туохи нетна стойност, Колинс Туохи Деца , и още

Бързи факти

Пълно име: Колинс Туохи
Дата на раждане: 29 декември 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, бизнесмен
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Съпруг Оръдие
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Заплата 45 хиляди щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Мемфис, Тенеси, САЩ
Националност американски
Етническа принадлежност англо-ирландски
образование Християнско училище Брайъркрест
баща Шон Туохи
Майка Лий Ан Туохи
Братя и сестри Шон Туохи младши, Майкъл Охер

Биография на Колинс Туохи

Колинс Туохи е родена в Санта Барбара, Калифорния на 29 декември 1986 г. Родният й град е Мемфис, Тенеси. Тя е дъщеря на Шон и Лий Ан Туохи. Нейното потекло е англо-ирландско. По същия начин нейната националност е на американка. Тя е на тридесет години и е родена под зодия Козирог.

Освен това баща й работи като спортен коментатор и ресторантьор. Hw притежава и управлява над 85 ресторанта за бързо хранене, включително Pizza Hut, Taco Bell, Long John Silver’s и Kentucky Friend Chicken.По същия начин Шон Туохи младши е неин биологичен брат. Той е играл гард за баскетболния отбор Loyola Greyhounds. Освен това тя има осиновен по-малък брат на име Майкъл Охер. Майкъл е осиновен от родителите на Колин през 2005 г., когато Колинс е на осемнадесет години. Той е офанзивен играч в американския футбол. Охер и Колинс изглежда имат силна връзка.

Тя проявява ранен интерес към свиренето на пиано. Колинс започва да учи пиано на шестгодишна възраст. Тя започва образованието си в християнското училище Briarcrest в Мемфис. По-късно тя се записва в Мисисипския университет в Мисисипи. В университета тя е завършила телевизионна журналистика. Освен това тя е била президент на Студентския съвет на възпитаниците, служител на Kappa Delta Sorority, президент на Студентския духовен комитет и мажоретка на Ole Miss Varsity.

Височина и тегло

За съжаление нито един източник на информация не предоставя информация за измерванията на нейното тяло. Тя обаче има сини очи и кафява коса.

кариера

Тя е професионална актриса и оратор. Както беше посочено по-рано, тя също е съсобственик и маркетинг директор на The Whimsy Cookie Company. Това заведение е едновременно пекарна и сладкарница.

Освен това тя служи в борда на директорите на The Making it Happen Foundation. Освен това тя стартира Collins Closets, блог за мода, пътуване и начин на живот.

Collins Tuohy Net Worth през 2022 г

Нетното състояние на американската бизнесдама се оценява на 1,5 милиона долара към 2022 г. Тя печели 45 хиляди долара от актьорската си кариера. За съжаление няма допълнителни факти и цифри относно личните вещи на Колинс Туохи.

Collins Tuohy Съпруг, брак, деца

Кенън Смит е щастливо омъжената съпруга на Колинс Туохи. Двойката се ожени през април 2016 г., след като се срещаха около единадесет години. Сватбената им церемония продължи два дни в родния им град Мемфис.

По същия начин сватбената церемония на двойката беше една от техните мечтани сватби. Колинс и майка й си сътрудничиха при планирането и дизайна на рецепцията. Той включваше черно-златна цветова схема и сватбена маса с дължина 80 фута. Присъстваха осемнадесет шаферки и двадесет и петима шафери.

Кенън Смит е завършен актьор. Той е син на основателя на FedEx Фредерик Смит и брат на Моли Смит, продуцент на Demolition и съосновател на Black Label Media. Моли Смит беше първият изпълнителен директор на филмовата продуцентска компания на баща си, Alcon Entertainment, който прочете сценария на The Blind Side.

Популярни Публикации