Cole Huvane- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност, височина, кариера

Cole Huvane е съпругата на Chris Huvane . Тя се издига в провинцията, след като съпругът й се самоубива. Той беше холивудски мениджър на таланти.

Бързи факти

Пълно истинско име Коул Хуване
Псевдоним Коул
Възраст (към 2022 г.) 30-те
Професия Съпруга на знаменитост
Дата на раждане N/A
Място на раждане елен
Сегашен адрес елен
Нетна стойност 14 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 57 кг
Съпруг Крис Хуване

Възраст и ранен живот на Cole Huvane

Коул Хювейн точната възраст не е оповестена на обществеността; въпреки това, въз основа на нейните изображения, тя изглежда на около 30 години. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин Cole Huvane е американски гражданин. Тя е от смесен етнос. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Cole Huvane

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Cole Huvane е висок 5 фута 5 инча и тежи около 57 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сиви очи. Коул Хуване

Cole Huvane Net Worth

Колко е нетната стойност на Cole Huvane? Коул Хуване нетна стойност е неизвестен обаче съпругът й Chris Huvane беше много талантлив професионалист, който превъзхождаше в различни дисциплини. Той е работил в редица фирми, което е довело до значителна нетна стойност. Към октомври 2022 г. той имаше обща нетна стойност от 14 милиона долара към момента на смъртта си.

Кариера на Крис Хювейн

През 2019 г. той копродуцира филма на Марк Стивън Джонсън Finding Steve McQueen и служи като изпълнителен продуцент на риалити програмата на Брад Горески It’s a Brad Brad World. Хуване играе сервитьор в „Сексът и градът“ и се появява за кратко в „Страната на тигъра“ на Джоел Шумахер през 2000 г.

Смърт на съпруга Cole Huvane

Крис Хуване , бивш редактор на списание и специалист по връзки с обществеността, който е работил като партньор и мениджър в холивудската фирма Management 360, почина в неделя вечерта. Той беше на 47 години по време на преждевременната си кончина.
Причината, според Deadline, е очевидно самоубийство. Huvane беше открит за проблемите си с депресията.

Cole Huvane Съпруг и брак

Кой е съпругът на Cole Huvane? Cole Huvane беше съпругата на Chris Huvane. Коул беше до него през върховете и паденията в живота му и тя беше един от най-ревностните му поддръжници. Въпреки факта, че Крис и Коул са женени от дълго време, датата на сватбата им остава тайна.

Популярни Публикации