Cole Hallman- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Коул Холман е певец, музикант, личност от риалити шоу, знаменитост в социалните медии и медийно лице от Манаскуан, Ню Джърси, САЩ. Той е добре известен в нацията с невероятно прочувствения си глас. В акаунтите си в социалните мрежи той е публикувал и редица песни с негов глас.

Бързи факти

Пълно истинско име Коул Холман.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 05 май 1999 г.
Възраст (към 2022 г.) 22-годишен.
Професия Певец, музикант, текстописец и звезда в социалните медии.
Родно място Манаскуан, Ню Джърси, Съединени американски щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Гимназия Manasquan.
Хавайски тихоокеански университет.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Телец.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг .

Възраст и ранен живот на Коул Холман

Той е роден в Съединените щати на 5 май 1999 г. в Манаскуан, Ню Джърси. За своето образование той се премества в Хавай, САЩ. Той е на 22 години (до февруари 2022 г.). Той посещава гимназия Manasquan за дипломирането си след завършване на основното си образование. Позволете ми да ви информирам, че той е завършил Hawaii Pacific University с бакалавърска степен през 2021 г. Той започна да се концентрира върху гласните си струни, след като завърши училище.

Височина и тегло на Коул Холман

Коул Холман е висок 5 фута 6 инча . Тежи приблизително 63 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и руси кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Коул Холман

Нетната стойност на Коул Холман

Колко е нетната стойност на Коул Холман? Този брилянтен вокалист живее в лукс със семейството си. Той живее в прекрасен дом със своите родители и братя и сестри. Коул има свое собствено пространство. Той също така сподели няколко снимки от къщата си в своите акаунти в социалните медии. Нека ви кажа, че той изкарва добре от различни източници, включително музика, YouTube и риалити програми. Според оценките той има нетна стойност от около 1-2 милиона USD (приблизително).

кариера

Холман има прекрасен глас. Според вирусни истории той е работил като барман на лятната сцена на Stone Pony в Asbury Park. Той беше водещ вокалист на групата Orange Blossoms.“ Той също така е правил много изпълнения с групата си. Той също така е записал песни като Other Lover, All Out, Kissing the Sky, You Can Have the Crown и много други. Холман публикуваше видеоклипове как пее в TikTok и продуцентите на „American Idol“ го забелязаха. През февруари 2022 г. той проведе прослушвания.

По време на своите проби той изпълни Lodi на Creedence Clearwater Revival. Съдиите бяха изненадани от невероятния му глас. След това той изпя дует със сестра си Кейти и песента You Can’t Always Get What You Want. Коул каза, че се стреми да бъде идеалният брат за сестра си и че тя е най-голямата му мотивация. И тримата съдии го избраха да участва във втория кръг.

Коул Холман Приятелка и срещи

С кого се среща Коул Холман? Холман е надарен и интелигентен човек. Открихме, че той често пътува с приятелите си чрез акаунтите си в социалните медии. Той също така е направил няколко снимки с тях и ги е публикувал в профила си в Instagram. Според някои съобщения той в момента се среща с Али Франк. Двамата твърдяха, че са големи приятели. Коул все още не е коментирал статуса си на срещи. Той също така се фокусира върху своето риалити шоу и певческа кариера.

Популярни Публикации