Cj Whoopty- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Cj Whoopty е роден и израснал в Ню Йорк. Завършва образованието си в частно училище. Той е известен певец и рапър в развлекателната индустрия.

Бързи факти

Истинско име Cj Whoopty
Професия Американски певец, рапър
Известен с Рапване
Семейно положение Неомъжена
Име на приятелка Не се знае
Възраст 27 година
Височина Не се знае
Тегло Не се знае
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка Не се знае
Дата на раждане 1994 г
Родно място Ню Йорк, Америка
зодия Не се знае
Националност американски
Име на училище Частно училище в Ню Йорк
Име на колеж Не се знае
Квалификации Завършвам
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Име на братя и сестри Не се знае
Източник на доход Пеене и рапиране

Биография на Cj Whoopty

Cj Whoopty е роден през 1994 г. в Ню Йорк, Америка, и е американски певец и рапър по професия. Напоследък стана известен с музикалното си рапиране. Освен това той изпя песен, която звучеше като индийска песен, като Sanam Re на Arijit Singh. Започва да рапира, когато е на 16 години. Той е вдъхновен от емблематични рапъри като Nelly and Nas, Lil Wayne и 50 Cent.

  Cj Whoopty

Cj Whoopty (Източник: Instagram)Cj Whoopty приятелка, запознанства

Що се отнася до любовния му живот, Cj е известен певец и рапър в развлекателната индустрия. Той изпълнява много песни във филми и също пише текстове. Имената на баща му и майка му не бяха споменати, а според съобщения в социалните медии той не е женен и няма информация за приятелката му. Цялата информация ще бъде актуализирана възможно най-скоро. Поддържайте връзка с нас за повече информация относно възрастта, Wiki, биография, семейство, приятелка, начин на живот, височина, най-новите песни, снимки и нетно състояние на Cj Whoopty.

Cj Whoopty Образование

В Ню Йорк завършва образованието си в частно училище. Свържете се с нас за повече информация относно дипломирането и Cj Wiki, Bio.

кариера

Той е професионален американски рапър и певец, както и музикален композитор с Lyrics Writer. В Ню Йорк завършва образованието си в частно училище.

Cj е базиран в Ню Йорк рапър и звезда на Tik Tok. Той има редица хитове и 35 милиона гледания в YouTube. Неговата известна песен Whoopty съдържа шаблонна индийска песен, подобна на Sanam Re на Arijit Singh. Няма налична информация за неговите родители, а името на неговия брат и сестра е неизвестно. В резултат на това всички фенове продължават да четат тази статия за повече информация относно биографията на Cj Whoopty, Wiki, семейството, приятелката, най-новите песни и други теми.

Той е американски певец, рапър, музикален композитор и автор на текстове по професия и вече се появява в много песни, включително известната му песен „Whoopty“ (2020). Той написа много песни, включително Bop (2021), Whoopty (2020) и Understood (2019).

Cj Whoopty Нетна стойност

Cj Whoopty е певец и рапър от САЩ. Най-известната му песен е „Whoopty“ (2020). Той написа много песни, включително Bop (2021), Whoopty (2020) и Understood (2019). Той има 35 милиона гледания в YouTube и много хитови песни към октомври 2022 г. Cj Net Worth не спомена за това.

Популярни Публикации