Читрани Лахири- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Читрани Лахири е индийски филмов продуцент, медийна фигура, съпруг на знаменитост и интернет личност. Тя е добре позната в Индия като съпруга на известния музикант и вокалист Бапи Лахири.

Бързи факти

Пълно истинско име Читрани Лахири.
Дата на раждане 24 ноември.
година на раждане Ч/Б 1954-1957.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 64-67г.
Място на раждане Индия.
Религия индуизъм.
Нетна стойност INR 5-6 Crores (приблизително).
Училище/Колеж Местно училище в Индия.
образование Завършвам.
Професия Филмов продуцент, медийно лице и съпруг на знаменитост.
Зодия Стрелец.
каста Брахмани.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг .

Възраст и ранен живот на Читрани Лахири

Лахири е роден в Индия между 1954 – 1957 г., според спекулациите. Тя и семейството й живеят в Мумбай, Махаращра, Индия. Нейният възрастов диапазон е 64-67 години (към февруари 2022 г.). За началното си образование тя отиде в местно училище в своя район. Читрани Лахири беше талантлива ученичка, която винаги получаваше високи оценки във всичките си класове. По-нататъшното й образование засега не е известно.

Височина и тегло на Читрани Лахири

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Читрани Лахири е висок 5 фута 6 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Читрани Лахири

Читрани Лахири Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Читрани Лахири? Г-жа Лахири живее в разкошен дом. Срещите и певческите тренировки на звездите се провеждат в отделна част от дома им. Тя, като съпругата си, притежава много златни бижута. Освен това съпругата на Бапи Лахири има хубави автомобили и често пътува със семейството си. Нейният източник на доходи е филмовата продукция. Не можем да изчислим нетната й стойност поради неточна информация за нейните източници на доходи. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на между 5 и 6 крори INR.

кариера

Лахири е добре известна с работата си като филмов продуцент. Според официалната й страница в IMDB тя е направила само един филм, „Lal Darja“, през 1997 г. Будхадев Дасгупта го режисира. Райсул Ислам Асад, Чампа и Сунетра Банерджи изиграха ключови роли във филма. Преди това, през 1995 г., тя работи като дизайнер на продукцията за „Rock Dancer“. След това тя започва да дава приоритет на отглеждането на децата си и грижите за съпруга си.

Читрани Лахири Съпруг и брак

С кого се среща Читрани Лахири? Читрани е съпруга на Бапи Лахири, известен поп музикант, чието истинско име е Алокеш Лахири. Двойката се жени на 24 януари 1977 г. с благословията на членовете на семейството си. Те са женени от почти 45 години. Двамата често публикуват очарователни снимки в профилите си в социалните мрежи. Bappi Lahiri беше добре познат певец, който беше известен с песни като Disco Dancer, Sharaabi, Masterji и много други. За съжаление, той почина на 16 февруари 2022 г. (сряда) от обструктивна сънна апнея. На 15 февруари здравето му се влошава и той умира на следващия ден на 69 години.

Популярни Публикации