Cico P- Нетна стойност, приятелка, биография, възраст, височина, тегло, Instagram

Чико П е много талантлив и единствен по рода си артист от Джаксънвил, Тексас, който има свой собствен стил на мелодични вибрации. Научете повече за Cico P Networth, националност, биография, възраст, височина, тегло, Instagram

Бързи факти

Истинско име Чико П
Псевдоним Чико П
Известен като Певец, рапър
Възраст ЧЕ
рожден ден ЧЕ
Родно място Джаксънвил, Тексас
Знак за раждане ЧЕ
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 65 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на бицепса 21 инча (приблизително)
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1 милион долара

Cico P Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Cico P? Той има доста добри доходи от професионалната си кариера на певец. Към октомври 2022 г , прогнозната нетна стойност на Cico P е 1 милион долара . Като рапър и певец той може да печели част от приходите си от рекламата си. Младият художник живее живота си щастливо. страница за регистрация често, тъй като ще актуализираме Рейчъл, Нетна стойност, къща, Коли и други луксозни

Връзка и срещи

той е извън всякакви слухове и спорове. Профилът му е чист и ясен. Неговото минало, както и настоящата й романтична история, остават мистерия. Той може да е имал предишна връзка, но няма подробности за нея. Въпреки това, тази невероятна личност несъмнено ще намери любящ и грижовен партньор в бъдеще. Той най-вероятно в момента се е съсредоточил върху нейната кариера.В момента американският артист се е концентрирал върху кариерата си и се наслаждава на необвързания си живот. Освен това художникът живее с чиста и ясна енергия, избягвайки всички проблеми и слухове.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висок Cico P? Говорейки за измерванията на тялото му, той стои на средна височина от 5 фута 8 инча и тежи около 65 кг. Чико П има черна коса и чифт черни очи.

Чико П изглежда много загрижен за здравето и личността си, така че трябва редовно да спазва правилна и здравословна диета. Рейчъл тренира всеки ден, за да остане във форма и здрава завинаги.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ?️oogie , P , 5ive ??? (@cico.p)

Социална медия

Като социален музикален изпълнител, Cico P е доста активен в сайтовете за социални медии Facebook, Instagram и Twitter. Тя има повече от 15 хиляди последователи в неговия Instagram.

Популярни Публикации