Ciara Bravo- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, височина

Сиара браво е известна американска актриса. Сиара Браво е зашеметяваща актриса. Тя е участвала в няколко филма и множество други телевизионни предавания през цялата си кариера. Феновете възхваляваха работата й по Big Time Rush, Red Band Society и други проекти.

Бързи факти

Пълно име: Сиара браво
Дата на раждане: 18 март 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джак Грифо
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Александрия, Кентъки
Националност американски
Религия християнството
баща Майк Браво
Майка Тами Браво
Братя и сестри Джаксън Браво, Рикел Браво

Сиара Браво Биография

Сиара браво е родена в Александрия, Кентъки, Съединените американски щати, на 18 март 1997 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 24 години. Сиара Куин Браво е цялото й име. Майк Браво е нейният баща, а Тами Браво е нейната майка. Междувременно тя е сестра на Rikkel Bravo и има брат на име Jaxon Bravo. Според астрологията тя е Телец. Тя е от американска националност и е вярваща християнка.

По отношение на формалното образование, тя посещава местно училище в родния си град. Докато тя също посещава колеж, за да продължи образованието си. Тя обаче не е предоставила всички подробности.Височина и тегло на Ciara Bravo

Сиара Браво е зашеметяваща жена с невероятни физически характеристики. Актрисата е висока приблизително 5 фута и 4 инча. В същото време тя тежи 48 кг. Освен това тя има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи. Докато обсъждахме цялостното измерване на тялото, нито един интернет домейн не спомена числото.

кариера

Сиара Браво полага много усилия и се концентрира върху кариерата и имиджа си на актриса. Тя направи своя филмов дебют в Angels & Demons. Оттогава тя се появява в редица филми. The Cafeteria, Washed Up, Open Season 3, Neighbours 2: Sorority Rising, To The Bone, The Long Dumb Road, Cherry, The Final Girl Returns и Coast са само няколко примера.

Освен това тя се появява в редица телевизионни предавания и сериали. Можете ли да ме научите на алигаторски маниери? е първият. Освен това, тя се е появявала в различни други телевизионни предавания и сериали, включително Специален агент Осо, Щастието е топло одеяло, Чарли Браун, Коледното чудо на моето куче, Ледена епоха: Коледа на мамута, Big Time Rush, Supah Ninjas, Swindle, и Jinxed.

Чиара Браво Нетна стойност

Сиара Браво се радва на безгрижно съществуване със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупала в резултат на работата си. Към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 2 милиона щатски долара.

Сиара Браво Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Сиара Браво, тя не е омъжена. В същото време тя се среща с Джак Грифо. Те се срещат известно време и имат много щастлива връзка. В същото време те все още нямат деца. Освен това към момента няма съобщения, потвърждаващи връзката й с друг човек. Освен това тя е откровена за предпочитанията си по пол. И към днешна дата тя не е участвала в никакви спорни събития.

Популярни Публикации