Чия линия е така или иначе? Сезон 19 е насрочен за пускане по CW канал

Импровизационният ситком Whos Line Is It Anyway? скоро ще се завърне за своя двадесети сезон. Комедията на CW, която има водещи и специални гости, правещи комични скечове за публиката, се превърна в един от най-гледаните комедийни риалити сериали. Предвид успеха му, новината, че ще се завърне за още един сезон, без съмнение ще зарадва феновете на програмата.

Новият сезон на Whose Line Is It Anyway? ще има премиера в канала The CW и платформата за стрийминг съвсем скоро. Въпреки че аплодираната комедийна програма е в своя двадесети сезон, тя е била по The CW само от единадесет сезона. Премиерата на сезон 19 ще бъде в събота, 14 октомври 2022 г., от 20:00 ч. ET, според изявление на мрежата. Всички епизоди ще бъдат достъпни на платформата за стрийминг на HBO Max в допълнение към излъчването на канала The CW и платформата за стрийминг на мрежата.

Какво знаем досега за предстоящия сезон на Whose Line Is It Anyway?

Чия линия е така или иначе? Сезон 18 беше излъчен по канала The CW от 9 октомври 2021 г. до 9 април 2022 г. След шестмесечно прекъсване програмата се завръща с нов сезон. Сезон 19 ще включва четирима комедианти, Колин Мокри, Райън Стайлс, Уейн Брейди и комикс със специален гост, изпълняващ предварително написани комедийни скечове пред публика на живо, като същевременно се ангажира и учи от тях. Чия линия е така или иначе

Преди това знаменитости като Кати Грифин, Упи Голдбърг, Дейвид Хаселхоф, Флорънс Хендерсън, Ричард Симънс, Кейти Харман и Хю Хефнър са се появявали като гост-изпълнители в различни издания на програмата. От деветия сезон на Whose Line Is It Anyway?, гостуванията на знаменитости са акцент и редовно събитие.

Трейлърът на шоуто е достъпен тук:

Чия линия е така или иначе? гласове

Актьорският състав на предстоящия сезон на комедийната скеч програма е посочен по-долу. В шоуто всички комедианти/актьори ще играят себе си.

 1. Райън Стайлс
 2. Айша Тайлър
 3. Колин Мокри
 4. Уейн Брейди
 5. Джеф Дейвис
 6. Гари Антъни Уилямс
 7. Грег Проупс
 8. Джонатан Мангун
 9. Кийгън Майкъл Кий
 10. Брад Шерууд
 11. Хедър Ан Кембъл

Повече информация за програмата

Чия линия е така или иначе? на CW е американска версия на британската програма със същото име. Дрю Кери беше домакин на сериала, който се излъчваше по ABC и ABC Family от 5 август 1998 г. до 15 декември 2007 г. Шест години по-късно програмата беше възкресена и подновена от CW, а Айша Тайлър пое водеща на 16 юли, 2013.

 Чия линия е така или иначе

Шоуто има четирима изпълнители, които измислят герои, ситуации и песни, за да зарадват публиката. Водещият избира темите за игрите или ги предлага публиката на живо. Въз основа на това изпълнителят трябва да импровизира. Характеристиката на директното взаимодействие с публиката в представлението е преди всичко това, което направи поредицата от комедийни скечове толкова успешна.

Популярни Публикации