Christian Close- Wiki, възраст, родители, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност

Крисчън Клоуз е известно дете. Крисчън Клоуз е син на Гретхен Карлсън, известен американски телевизионен оператор. Гретче също е журналист, автор и телевизионна личност и е била водеща на редица телевизионни предавания.

Бързи факти

Пълно име: Крисчън Клоуз
Дата на раждане N/A
Място на раждане N/A
Възраст N/A
Пол: Мъжки
Професия: Детето на знаменитостта
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
баща Кейси Клоуз
Братя и сестри Кая Клоуз
Нетна стойност N/A

Кристиан Близка биография

Крисчън Клоуз точната рождена дата и място на раждане не са известни на медиите. В резултат на това възрастта му е неизвестна. Той обаче е роден от Кейси Клоуз (баща) и Гретхен Карлсън (майка). По същия начин баща му е бейзболен играч, а майка му е телевизионен оператор в Съединените щати.

Крисчън също има сестра на име Кая Клоуз. Тя е с две години по-голяма от Крисчън. И двамата им братя и сестри обичат да свирят на пиано. По същия начин Крисчън обича бейзбола и голфа и е печелил множество голф турнири. Гретхен Карлсън, от друга страна, е родена на 21 юни 1966 г., което я прави на 56 години през 2022 г. Освен това информация за ранния му живот и други подробности все още не са налични.Christian Close Education

Академичното образование на Крисчън, както и друга информация, в момента не е налице. Въпреки това Гретхен, неговата майка, е студентка. Тя наскоро завърши Станфордския университет.

Крисчън Близо Височина, Тегло

Що се отнася до външния му вид, няма налична информация за неговия ръст, тегло или други телесни характеристики. Въпреки това, въз основа на снимките му, можем да предположим, че той има тъмнокафява коса и привлекателни кафяви очи. Майка му Гретхен, от друга страна, е висока 5 фута 3 инча и тежи 63 кг. Тялото й е в добра форма.

  Крисчън Клоуз

Крисчън близо до семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на кариерата си, Крисчън Клоуз, известно дете на знаменитост, не е разкрил професията или кариерата си. Той обаче харесва бейзбола и голфа и е спечелил няколко голф турнира.

Карлсън започва кариерата си като политически репортер в Ричмънд, Вирджиния, преди да продължи да работи като водещ и репортер в Синсинати, Кливланд и Далас. Карлсън премина към националните новини през 2000 г. като съ-водещ и кореспондент на The Saturday Early Show на CBS, където отразява някои от най-значимите събития в историята, включително терористичната атака от 11 септември срещу Световния търговски център, Буш- Гор избори и екзекуцията на атентатора от Оклахома Сити Тимъти Маквей. Тя също така докладва и продуцира поредица от 30 части за домашното насилие, която беше призната на национално ниво.

Карлсън стана известно като лице на жертвите на тормоз на работното място, след като се появи на кориците на списанията Time и Good Housekeeping през 2016 г. Be Fierce на Carlson се присъедини към Getting Real като бестселър на New York Times скоро след излизането си през октомври 2017 г.

Карлсън също беше поздравител на нейния гимназиален клас, завършила с отличие Станфордския университет и студентка в Оксфордския университет в Англия. Тя беше цигулка-чудо, която направи соловия си дебют с оркестъра на Минесота на 13-годишна възраст и стана първата класическа цигуларка, спечелила Мис Америка през 1989 г. Карлсън е първата бивша Мис Америка, която служи като председател на организацията Мис Америка.

Карлсън също така служи в бордовете на Академията Гринуич, подготвително дневно училище за момичета и March of Dimes на национално ниво. Тя е активен доброволец в своята църква и организира конкурса Miss You Can Do It 2016 в Илинойс, за да отличи постиженията на момичета и млади жени с увреждания.

Крисчън Близо Нетна стойност

Професията на Крисчън Клоуз е непозната за нас. В резултат на това неговата нетна стойност и печалби са неизвестни на медиите. Майка му Гретхен, от друга страна, изкарва добре като телевизионен оператор. Гретхен има нетна стойност от 20 милиона долара, според източници от 2022 г. По същия начин тя получава 1,5 милиона долара годишно.

Кристиан Близка приятелка, запознанства

Състоянието на връзката на Close, както и други подробности, също не е налице. В момента обаче той може да е зает с кариерата си.

Популярни Публикации