Chris Doering- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Крис Дьоринг е бивш американски професионален футболист, който прекарва седем сезона в Националната футболна лига (NFL) през 1990-те и 2000-те години като широк приемник. Крис Доринг игра в Националната футболна лига за Индианаполис Колтс, Денвър Бронкос, Вашингтон Редскинс и Питсбърг Стийлърс. Той също така е собственик на Chris Doering Mortgage и цветен анализатор за SEC Network, ESPN и Westwood One Radio.

Бързи факти

Пълно име: Крис Дьоринг
Дата на раждане: 19 май 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: бивш футболист, собственик на Chris Doering Mortgage, цветен анализатор за SEC Network/ESPN/Westwood One Radio
Държава: НАС
Височина: 6 фута 4 инча (1,93 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Тифани Дий Хол
Нетна стойност 20 милиона долара
Заплата 42 865 долара
Родно място Гейнсвил, Флорида
Националност американски
Религия Университет на Флорида
баща Пол Дьоринг
деца две

Биография на Крис Дьоринг

Кристофър Пол Дьоринг е роден на 19 май 1973 г. в Гейнсвил, Флорида, в семейството на Пол и Мери Дьоринг. Според етническия си произход той е американец. Освен това Телецът е неговият астрологичен знак. Кристофър Пол Доринг посети P.K. Yonge High School в Гейнсвил, Флорида, където участва във футбола. След като завършва гимназия, той се записва в университета на Флорида и се присъединява към групата.

Височина и тегло на Крис Доринг

Кристофър Пол Дьоринг беше спортист от световна класа, който също беше доста привлекателен. Звездата от NFL е висока 6 фута 4 инча и тежи приблизително 91 килограма.кариера

Chris Doering беше избран от Jacksonville Jaguars в шестия кръг (общо 185-ти) на драфта за NFL през 1996 г. Въпреки това, Jaguars го търгуват с Indianapolis Colts преди началото на сезон 1996. Той се появи в три мача за Colts в два сезона (1996–1997), но не видя действие. Индианаполис Колтс се отказаха от Дьоринг през февруари 1998 г. и той беше подписан седмица по-късно от Синсинати Бенгалс. Той обаче беше отменен преди редовния сезон през 1998 г.

По подобен начин през 1999 г. той подписа с Денвър Бронкос и се появи в три мача. Той беше избран от Вашингтон Редскинс като свободен агент през 2002 г. и се появи в петнадесет мача за тях. Той беше избран от Питсбърг Стийлърс през 2003 г. и игра в деветнадесет мача за тях от 2003 до 2004 г., като хвана осемнадесет подавания за 240 ярда и тъчдаун.

Освен това Доринг е домакин на The Sports Fix с Адам Риърдън по ESPN Radio AM 900 и AM 1230 в Гейнсвил и Окала, Флорида. Освен това той притежава и управлява ипотечно посредничество в Гейнсвил. Той също така е домакин на SEC Network и допринася като страничен репортер за футболното отразяване на Westwood One.

Нетната стойност на Chris Doering

Към октомври 2022 г. Кристофър Пол Дьоринг струва повече от 20 милиона долара. Освен това той печели средно 865 на година. Наскоро той удължи договора си с SEC Network за още една година през 2018 г., но условията на договора не бяха разкрити.

Кристофър Пол Доринг е натрупал общо 20 милиона долара в кариерата си. Освен финансови печалби, Кристофър Пол Дьоринг притежава дом в Гейнсвил, Флорида.

Съпруга на Крис Дьоринг, брак

Крис Дьоринг е женен за Тифани Дий Хол и има две дъщери с нея. Той се запознава с бъдещата си съпруга Тифани, докато и двамата са студенти в P.K. Yonge High School, но започнаха да се срещат едва след като и двамата се записаха в Университета на Флорида. Тифани беше сестра на колега и те се срещаха за първи път.
Тя беше бакалавър по социология. След няколко години запознанства, двойката се жени през юли 1998 г. Двойката има две дъщери, шестнадесетгодишната Тейлър и четиринадесетгодишната Тайсън. Крис прекарва уикендите си със семейството си, посещавайки пътуващите отбори на сина си и дъщеря си по тенис, футбол и лакрос.

Двамата му спътници са Бакстър и Бентъл. Те имат две дъщери и живеят в Гейнсвил, Флорида. Крис Дьоринг изглежда е от типа хора, които ценят личното си пространство. Профилът му в Twitter демонстрира по-голяма ангажираност към работата му.

Популярни Публикации