ChozenWrld беше арестуван от ФБР, когато го разпознаха по обувките му

ФБР арестува TikTok ChozenWrld след като успяха да го идентифицират по обувките му, използвани при въоръжени грабежи. TikTok беше арестуван, след като няколко записа го свързаха с четири различни престъпления в различни магазини. След като наблюдава Chozen Terrell-Hannah, като ChozenWrld, да танцува в обувки Nike с червени петна, полицията успя да го залови. Еднаквите обувки били на криминално проявен, който крал от много заведения в периода декември – февруари. В официална жалба служител на работната група заяви:

Въз основа на моята експертиза и опит смятам, че поради бледия тен на [ChozenWrld], жертвите на въоръжени грабежи, които го наблюдават в условията и носят облеклото, посочено по-горе, може да го идентифицират като бял или черен. Тези обувки приличат на обувките, използвани при гореспоменатите въоръжени грабежи.

TikTok е обвинен в грабеж на бензиностанция, магазин за тютюневи изделия и две локации на 7-Eleven. Те го задържаха, след като получиха заповед, която можеха да получат благодарение на клетъчни данни, показващи го близо до регионите, където са извършени престъпленията. Те открили и пистолет Глок при претърсването на жилището им. Според Complex полицейските детективи са получили анонимен сигнал, който ги е отвел до ChozenWrld. Detroit News каза, че полицейски служители са прегледали много записи на TikToker, жител на Мичиган, и са отбелязали, че той съответства на описанията на свидетели. ChozenWorld

На колко години е ChozenWrld?

22-годишният младеж има над 150 000 последователи в приложението за видео споделяне и е известен най-вече с колоритните си филми, в които участва в известни хореографии. Той има само около 1,6 милиона харесвания във Facebook и значителен брой последователи. Бил облечен с черни дънки, суичър и черна ски маска, носел черна чанта с розови цветя. Свидетели забелязали бели маратонки с червени петна и той твърди, че е държал посетителите на магазина под прицела и е откраднал парите им.

 ChozenWorld

След като призна злодеянията си, TikToker в момента е в затвора без гаранция. Грабеж и притежание на оръжие по време на тежко престъпление са сред обвиненията срещу TikTok. Според Afrotech, ако бъде признат за виновен, той може да получи максимална присъда от повече от 20 години затвор.

Популярни Публикации