Chloe Wealleans-Watts- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, кариера

Chloe Wealleans-Watts е млад английски модел и певица във възход. Chloe Wealleans-Watts е член на изцяло момичешката група 303. Тя също стана известна като приятелка на футболиста Мейсън Маунт. научете повече за Chloe Wealleans-Watts Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Националност, Етническа принадлежност, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Chloe Wealleans-Watts
Дата на раждане: 10 юли 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Певец, член на групата 303, знаменит любовник на футболиста Мейсън Маунт
Държава: Англия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Мейсън Маунт
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 33-25-38 инча
Родно място Нортъмбърланд
Националност Английски
Религия християнството
Майка Клер Уелианс
Братя и сестри Две (брат Коул и сестра Клео)
Instagram Chloe Wealleans-Watts Instagram

Chloe Wealleans-Watts Възраст и ранен живот

Chloe Wealleans-Watts беше роден на 10 юли 2003 г , а сега е на 18 години. Тя е от Нортъмбърланд, Англия и зодия е Лъв. Що се отнася до семейството й, Клои има двама по-малки братя и сестри: Коул (@cole wealleans) и Клео (@cleo.wealleans). Клеър Уелийнс (@wealleansclaire) е името на нейната майка. Според публикация в Instagram, която тя сподели на 3 септември 2015 г., Клои изглежда е загубила баща си по неизвестни причини.

Chloe Wealleans-Watts Височина и тегло

Колко висока е Chloe Wealleans-Watts? Chloe Wealleans-Watts стои приблизително 5 фута 5 инча висок и тежи приблизително 55 кг. По същия начин измерванията на модела гръден кош-талия-ханш са 33-25-38 инча. Тя има лешникови очи и тъмнокафява коса.  Chloe Wealleans-Watts

Chloe Wealleans-Watts с Mason Mount (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Chloe Wealleans-Watts

По отношение на професионализма, Chloe Wealleans-Watts работи професионално като модел и певица. Клои наскоро придоби известност като любовницата на Мейсън Маунт. Като музикант Клои е член на трио 303 (@theofficial303). Munro и Maddie Hinkley са другите членове на тази група. В началото на май 2021 г. триото издаде песента MOOD. Whisper беше първата песен на групата, издадена през 2018 г.

Преди славата си като модел и певица, Клои вече беше спечелила титли в съперничеството Teen Star през 2013 г. и съперничеството Open Mic UK през 2014 г. Тя беше започнала да се състезава на 14-годишна възраст и вече беше спечелила няколко. По същия начин младата звезда стана добре известна като телевизионен артист. Клои също се появи във филма от 2017 г. Лорд Артур: Легендата за меча във второстепенна роля. По същия начин Storm Management представя Chloe като модел.

Освен това, Chloe Wealleans-Watts е добре известна като приятелка на професионалния футболист Мейсън Маунт. По-конкретно, Мейсън е централен полузащитник на Челси, както и на националния отбор на Англия. Мейсън и Рийс Джеймс са съотборници.

Chloe Wealleans-Watts Net Worth 2022

Колко богата е Chloe Wealleans-Watts? Освен това моделът не изглежда да има личен акаунт в други платформи като Twitter, YouTube, Facebook и т.н. Продължавайки напред, няма потвърдена информация за нетните приходи на Chloe. Ясно е обаче, че младата звезда се издържа като певица и модел. По отношение на нетната стойност на Мейсън, приблизителната нетна стойност на Chloe Wealleans-Watts е 21,8 милиона евро към 2022 г.

Chloe Wealleans-Watts Гадже и срещи

Кой е гаджето на Chloe Wealleans-Watts? Chloe Wealleans-Watts най-вероятно е сама в момента. Въпреки че нито една от страните не го потвърди, имаше спекулации за раздялата й с футболиста Мейсън Маунт.

Мейсън и Клои се запознават в Дубай през 2017 г. Оттогава влюбените са заедно. По същия начин Мейсън влезе в новините след победата на Англия с 2-1 над Дания, когато даде футболната си фланелка на 10-годишно момиче. Освен това през май 2020 г. футболистът разкри, че има приятелка.

Мейсън и Клои престанаха да се следват в Instagram. Също така не можем да намерим техни снимки заедно в личните им акаунти в Instagram. Хората спекулират, че младата двойка се е разделила заради онлайн поведението си. Техни общи снимки в социалните мрежи обаче преди това бяха споделяни от публикации като OK! и Новини от Висшата лига сега.

Също така, знайте за Ануска Сантос Нетна стойност, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации