Chiwoo обяви, че е прекратил договора си с KINGDOM

Внезапното напускане на члена Chiwoo от K-pop групата KINGDOM шокира Kingmakers, феновете на KINGDOM, като светкавица. На 25 май GF Entertainment заяви, че Guk Seung-jun, известен също като Chiwoo, е напуснал фирмата по лични причини. Агенцията каза още, че групата сега ще бъде повишена до шестчленна единица. Следното е извлечение от изявлението:

Бихме искали да ви информираме за официалната позиция на Кралството относно бъдещите му намерения. Това е, за да ви уведомим, че членът на KINGDOM CHIWOO е анулирал изключителния си договор и е напуснал групата по лични причини. Съжаляваме, че неочакваната новина предизвика безпокойство у много хора, особено у феновете.

Освен това агенцията каза, че предстоящото събитие за подписване на фенове на Chiwoo ще бъде отменено и феновете, спечелили индивидуалния подпис на най-младия член, ще получат възстановяване на сумата:

Системата от шест души ще бъде използвана за събитието за подписване на фенове в петък и неделя. Звукозаписната компания ще осигури пълно възстановяване на парите на феновете, спечелили специалното събитие за подписване на видео разговори на Chiwoo. Благодаря ти много.

Новината предизвика вълна от тревожни текстове. Докато се опитват да осмислят ситуацията, Kingmakers дори поставят Благодаря ви на своите дръжки в Twitter.

  Уау

Феновете изразяват своите съболезнования, когато Chiwoo от KINGDOM обяви неочакваното си напускане на групата.

На 25 май агенцията на K-pop групата KINGDOM, GF Entertainment, разкри, че най-младият член на групата, Chiwoo, е анулирал договора си и е напуснал групата. В изявлението се споменават лични причини, без да се навлиза в повече подробности. Kingmakers бяха възхитени от събитието с новия подпис на феновете и им беше казано за активността на членовете на Weverse няколко часа преди разкриването.

Феновете бяха изненадани от забележката. Феновете на групата започнаха да архивират публикациите на най-младия член на групата, в случай че агенцията реши да ги изтрие. Освен това суперзвездата сподели снимка на себе си с член JAHAN, както и съобщение, което гласеше:

Очите ми изскочиха рано хаха.

Поради датата на публикацията поддръжниците са особено разтревожени от прекратяването на договора. Много хора бяха загрижени за идола поради внезапното известие. Някои почитатели изпратиха страстни бележки на Guk Seung-jun, уверявайки, че присъствието му никога няма да бъде забравено, въпреки че бяха обагрени от загриженост за неочакваната новина.

  Уау
Междувременно феновете призоваха агенцията да отложи събитието за подписване на фенове, твърдейки, че и феновете, и членовете се нуждаят от време, за да усвоят новината. На 18 февруари миналата година групата Excalibur издаде албума History of Kingdom: Part I. Групата несъмнено имаше забележителен и необичаен дебют в K-pop бизнеса и дори беше поставена на първо място в списъка на RollingStone за Топ 10 на най-добрите K- поп дебюти за 2021 г. Групата вече ще бъде надградена до шест членове: Дан, Артър, Муджин, Луис, Иван и Джахан.

Популярни Публикации