Chinene Ezeudu Отслабване 2021 – Възраст, гей партньор

Chinenye Ezeudu е актриса, най-известна с ролята си на Вивиан в телевизионния сериал Sex Education. Сексуалното образование е оригинален британски комедийно-драматичен сериал за тийнейджъри на Netflix. Сериалът проследява живота на учениците, преподавателите и родителите на средното училище Мурдейл. Те се занимават с различни лични проблеми, много от които са свързани със сексуална интимност.

Chinenye се появява в сериала като ученик в Moordale High School. Тя е една от най-умните ученички в класа. Вивиан е много отдадена на академичната си кариера и поддържа забързан график. В резултат на това тя не е приятелка с никого. Чинение е известна и с ролите си в „Пришълецът“, „Училището за добро и зло“ и „Познай какво“.

Chinene Ezeudu Сексуално образование за отслабване

Публиката на сексуалното образование беше наясно със скорошната загуба на тегло на Chinenye Ezeudu. Тя изобразява чернокожо момиче, което е от съществено значение в поредицата за сексуално образование. Въпреки това, след неотдавнашната й трансформация, феновете бяха бомбардирани с въпроси относно пътуването й за отслабване. Бог да те благослови

Бог да те благослови

Chinenye не разкрива дали е спазвала различни диети, за да избегне застрашаването на тялото си в резултат на загубата на тегло. Тя обаче ходеше на различни тренировки, за да влезе във форма. Тя предпочита да тренира вечер и спазва строг режим на сън, което много й е помогнало да влезе във форма.

По-рано беше съобщено, че теглото й е по-голямо от 85 кг, но действителното тегло на Chinenye след загубата не е известно. С новата промяна тя се чувства по-здрава. Нейната напредваща челюст също може да се види в нейните публикации в Instagram.

Възрастта на Chinyene Ezeudu: На колко години е тя?

Chinenye Ezeudu е на 25 години в момента. Да, въпреки че играе 17-годишна тийнейджърка в сериала Сексуално образование, тя вече е на 25.

Тя е родена през 1996 г. и празнува рожден ден всяка година на 3 май. Телец е нейният астрологичен знак. Чинение е роден в Лондон и е израснал там. В шоуто обаче тя е от източната част на Нигерия.

Изпратете връзка към Wikimedia Commons

Въпреки че биографията на Chinenye Ezeudu не е включена в официалната Wikipedia, IMDB успя да я покрие. В профила си в IMDB като актриса тя има четири кредита. Други фенове и уебсайтове също са покрили нейните мемоари.

Гей партньорът на Chinenye Ezeudu: С кого е тя?

Chinenye Ezeudu не е разкрила дали има гей партньор или не. По-конкретно, слухът, че е гей, няма особена валидност. Тя също може да бъде права. Що се отнася до романтичния живот на Chinenye, все още няма автентична информация за нейните срещи с някого.

В третия сезон на Сексуалното възпитание Чинение се среща с приятеля си от разстояние и изгражда интимност чрез секстинг.

Популярни Публикации