Chinedu Ikedieze- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Чинеду Икедиезе е известен актьор, сериен предприемач и филантроп от Абия, Нигерия. Chinedu Ikedieze придоби известност, след като си сътрудничи с Osita Iheme върху различни филми, особено Aki na Ukwa от 2002 г. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Чинеду Икедиезе възраст, Чинеду Икедиезе Съпруга, Чинеду Икедиезе нетна стойност, Чинеду Икедиезе височина, Чинеду Икедиезе кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Чинеду Икедиезе
Дата на раждане: 12 декември 1977 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: актьор, сериен инвеститор и предприемач
Държава: Нигерия
Височина: 4 фута 5 инча (1,35 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 декември 2011 г
Съпруга Nneoma Nwaijah
Нетна стойност 3,6 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място само
Националност нигерийски
Етническа принадлежност Игбо
Религия християнството
образование Институт по мениджмънт и технологии (IMT)
деца един

Чинеду Икедиезе Биография

Чинеду Икедиезе е роден на 12 декември 1977 г. в Илуома Узуаколи, Бенде, Абия, Нигерия. Към 2021 г. той е на четиридесет и три години и е зодия Стрелец. По същия начин актьорът е нигерийски гражданин, член на етническата група игбо и благочестив християнин. Той дори има псевдоним Аки. За съжаление няма налична информация относно семейството или младостта на нигерийския актьор. Сигурно обаче е имал тежко детство.

Основното и средното си образование актьорът получава в Аба, щата Абия. След това получава висша национална диплома (HND) по театрално изкуство. След това посещава Института по мениджмънт и технологии, получавайки степен по масова комуникация (IMT). След това актьорът си поставя за цел да стане адвокат. Въпреки това, той развива интерес към актьорството, което тя започва през 1998 г. с много второстепенни роли.Височина и тегло

Що се отнася до основната грижа на нигерийския художник, неговата височина, той е уникален в сравнение с другите. Дори и на напреднала възраст от четиридесет, той поддържа малък ръст. Ikedieze е висок 4 фута 2 инча и тежи средно количество. Въпреки това, няма допълнителни подробности относно неговите телесни мерки, тегло или различни други фактори. Актьорът има тъмен тен, тъмнокафяви очи и къса тъмнокафява коса. Нигерийският артист в момента е във фантастично здраве и все още се разтърсва, където и да отиде.

кариера

След като завършва училище, Чинеду има малка роля в Evil Men. Има няколко по-малки роли. Нигерийският актьор е приет в NYFA през 2004 г. 2000 г.: Присъединява се към Nollywood. През 2002 г. нигерийският актьор се появява в Aki na Ukwa. Икедиезе изигра Аки заедно с Осита Ихеме.

Двойката стана Aki Paw Paw след премиерата на филма. Те участваха в няколко филма. Техният филм от 2002 г. Aki na Ukwa все още е възхваляван в нигерийската филмова индустрия. Ролята на Ихеме е популярна благодарение на мемовете в социалните медии от 2019 г. насам. Осита е богат нигерийски актьор. Химията между Чинеду и Осита на екрана и извън него е известна в нигерийското кино. През своята две десетилетия кариера малкият нигерийски актьор се е снимал в 150 филма. В ранните филми участват предимно деца. Защото беше малък. След като получи детски роли, той получи роли за възрастни. 2007 Награда за цялостно творчество на Африканската филмова академия. Бившият нигерийски президент Гудлък Джонатан беше много уважаван.

Наградата беше присъдена като признание за приноса му към Ноливуд и икономическия просперитет на нацията. Той също така беше похвален през 2018 г. в Маями, Флорида, Съединените американски щати, като виден гост на града. От дъното на сърцето си оценявам окръг Маями-Дейд, кметската служба и комисарите на окръга за това, че ме почетоха като виден гост на град Маями, Флорида, каза нигерийският актьор. Вие току-що ми предоставихте ключа към по-голям успех в живота. В резултат на това той насърчи всички да вярват в себе си, ако останалият свят вярва в тях.

Chinedu Ikedieze Нетна стойност

Нигерийският художник е натрупал значително състояние в професионалната си кариера. Нетната стойност на Chinedu Ikedieze се оценява на приблизително 3,6 милиона долара към октомври 2022 г. Въпреки това, няма информация за възнаграждението на актьора в Нигерия. Той печели повечето си пари като актьор, режисьор, сценарист, изпълнител и продуцент. Той живее добре и осигурява луксозен живот на жена си и детето си само със заплатата си.

Chinedu Ikedieze Съпруга, брак

Chinedu се радва на щастлив брак с жена на име Nneoma Nwaijah. След брака им съпругата му приема фамилията на актьора и променя името си на Неома Икедиезе. По отношение на професията на съпругата му, тя е завършен моден дизайнер. Тяхната невероятна сватба се състоя през декември 2011 г. сред семейството и близки приятели. След това двойката посрещна първото си дете, което се роди през 2012 г.

Няма допълнителна информация за предишните романи на нигерийския актьор, тъй като той е бил толкова пазен за личния й живот. Чинеду също избягва ненужните слухове и скандали. Нигерийският актьор изглежда е сдържан индивид, фокусиран единствено върху актьорската си кариера. Освен това изглежда, че актьорът иска да запази личния и професионалния си живот разделени.

Популярни Публикации