Cherry Seaborn - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Cherry Seaborn е известен британски консултант по съвети, съпруг на знаменитост, хокеист, влиятелен човек в социалните медии, медийна личност и предприемач от Фалкенхам, Съфолк, Англия. Тя е добре известна в нацията като съпругата на Ед Шийрън. Шийрън е известен английски певец, автор на песни и музикант, според Wikipedia. Той стана известен с издаването на хитовото си парче The A-Team.

Бързи факти

Истинско име Cherry Seaborn.
Професия Хокеист, съпруг на знаменитост, консултант, влиятелен човек в социалните медии, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 30 години.
Рождена дата 6 май 1992 г. (сряда).
Родно място Фалкенхам, Съфолк, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Телец.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Томас Милс гимназия.
Дърамски университет.
Университет Дюк – Училището по бизнес Fuqua.
Кеймбриджкият университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 60 кг
В лири: 132 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Cherry Seaborn

Cherry Seaborn е роден в сряда, 6 май 1992 г. Чери е на 30 години към рождената си дата (към 2022 г.). Всеки 6 май тя празнува рождения си ден със съпруга и семейството си. Що се отнася до образованието, Чери е добре образована жена. Тя завършва основното си образование в гимназията Thomas Mills. След това тя се записва в университета Дърам. През 2013 г. тя се дипломира със степен бакалавър на науките (BSc) от тази институция.

След това тя получава магистърска степен по мениджмънт и основи на бизнеса от Fuqua School of Business към университета Дюк. Тя също така получава следдипломен сертификат по устойчив бизнес от университета в Кеймбридж. Сега тя е известна бизнесдама и консултант.Височина и тегло на Cherry Seaborn

Cherry Seaborn е висока 5 фута 7 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Cherry Seaborn

Нетната стойност на Cherry Seaborn

Колко е нетната стойност на Cherry Seaborn? Като мениджър тази прекрасна жена печели солидно. Тя работи в Deloitte UK от ноември 2016 г. Чери получава конкурентно възнаграждение като старши консултант. Тя, съпругът и децата й живеят типичен живот в Лондон. Нетната стойност на Cherry се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Чери започва професионалната си кариера като хокеист. Тя започва да играе хокей през студентските си години. Тя също е участвала в колежански хокей. Не само това, но Сийборн спечели бронз на Европейското първенство през 2012 г. в Холандия. Тя също спечели бронзов медал за националния отбор на Англия до 18 години на Европейското първенство през 2009 г. Cherry също е представлявала регионалните отбори Saxon Tigers и Penine Pumas. Според нейната страница в LinkedIn Seaborn се присъединява към Deloitte and Touche LLP през октомври 2014 г. като консултант, финансов и оперативен риск. Тя е там от близо година. Сега тя е назначена като мениджър и старши консултант, консултант по риска в Deloitte UK.

Cherry Seaborn съпруг и брак

Кой е съпругът на Чери Сиборн? Чери е омъжена дама, според семейното й положение. През декември 2018 г. тя се омъжи за своя приятел от гимназията Ед Шийрън. Ед Шийрън е добре известен английски певец и автор на песни, според съобщенията. Според Wikipedia двойката започва да се среща през юли 2015 г. Шийрън обяви годежа си със Seaborn в социалните медии през януари 2018 г. В крайна сметка те разкриха брака си. Чери е майка на две прекрасни момичета, както съм сигурен, че знаете.

Имената на дъщерите й са Lyra Antarctica Seaborn Sheeran и Jupiter Seaborn Sheeran. Според докладите Лира е родена през август 2020 г., докато Юпитер е роден през май 2022 г. В момента тя живее в Англия, Обединеното кралство, със съпруга и децата си.

Популярни Публикации