Chela- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Гадже, Запознанства, Кариера

Бира е забележителен австралийски вокалист, както и автор на песни. Чела придоби популярност след издаването на нейните сингъли „Romanticise“ и „Zero“. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Чела, гадже на Чела, нетна стойност на Чела, кариера на Чела , и още

Бързи факти

Пълно име: Челси Уитли
Пол: Женски пол
Професия: Певец, автор на песни
Държава: Австралия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0k – милион
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата червен
Родно място Фримантъл
Националност австралийски
Етническа принадлежност филипинско-австралийски.
Братя и сестри един
Седмица Челси Уитли Wiki

Биография на Чела

Бира е родена във Фримантъл, Австралия като Челси Уитли . Въпреки че няма информация относно нейната рождена дата и нейните родители. Бе прекарала детството си в игри с три години по-големите си сестри. По същия начин по-голямата й сестра се интересуваше от музика от ранна възраст точно като нея. Поради това баща им решава да им осигури както частни уроци по пеене, танци, китара и пиано.

На 12-годишна възраст тя започва да композира собствена музика със софтуера Logic. Тя дори е свирила на бас китара в пънк групи през тийнейджърските си години. Когато стана на 15 години, заедно със семейството си, тя се премести в Мелбърн. Докато се сменяше, тя бе преживяла ужасен период за нея, както и хвалеше пънк и рокендрол музиката, че й помогна да преодолее травмата.Връщайки се към тийнейджърския си живот, тя стартира пънк група с три акорда, която беше не само формираща, но жизненоважна за изразяване на всичко, което е възможно с ограничена палитра, но също така и да бъде възможно най-шумна. По същия начин тя принадлежи към австралийска националност и нейната етническа принадлежност е филипинско-австралийска.

Височина и тегло на Чела

Австралийският вокалист има лъскаво-красива червена коса и брилянтен чифт кафяви очи. Освен това няма информация относно нейния ръст, тегло и други телесни мерки.

кариера

Придвижвайки се към професионалния си живот, Чела започва да пише музика от ранна възраст. От ранна възраст тя пише песни за други певци и прави своя собствена музика. През 2014 г. тя официално се присъедини към музикалната сцена, като съавторства песента Closure за дебютния си албум на австралийската певица Owl Eyes, наречена Nightswim.

На следващата година (2015), Bit Candy я определя като човек, който има закачлива, открояваща се музика, различна от другите електро-поп музиканти от тази година. Pulse Radio дори я постави в списъка си с десет електронни кросоувър изпълнители, за които трябва да внимавате през същата година. През 2013 г. тя стана международна известност с издаването на два сингъла, Romanticize и Zero.

По същия начин тя публикува песента Plastic Gun. Тя дори беше пуснала сингъла Bad Habits. Година по-късно беше издадено EP с четирите му ремикса в Apple Music през 2017 г. Тя издаде EP, „Delivery“. Съдържаше четири песни; заглавната песен, Heart O’ Hearts, Spirit Rich и Losing Belief през 2019 г.

И издадоха песента Losing Belief (RAC MIx) на 24 януари 2020 г. Нещо повече, тя дори беше включена в популярни песни на други изпълнители като Heartbreak и Fifteen.

Чела Нетна стойност

Популярната певица спечели много пари, които могат напълно да задоволят нуждите на нейното семейство и нейното семейство. Към октомври 2022 г. тя е спечелила нетна стойност от приблизително 0k – милион. Тя дори печели пари допълнително от турнета и представления в различни среди. И нейният типичен доход е приблизително 000- 000 на година.

Chela Гадже, Запознанства

Отразявайки състоянието на връзката на Чела, тя вероятно е необвързана. Въпреки че има много почитатели, не би било изненада да знаем, че винаги ще има почитатели в своята фаза на развитие. Така че в крайна сметка тя щеше да има мъж и скоро да има любовна връзка.

Популярни Публикации