Chayce Beckham- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Чейс Бекъм е известна певица, личност от риалити шоу, медийно лице и сензация в социалните медии от Викторвил, Калифорния, САЩ. Той стана известен в Съединените щати, след като спечели риалити конкурса за пеене „American Idol Season 19“. На финала той изпя собствена песен и събра най-много гласове.

Бързи факти

Пълно истинско име Чейс Бекъм.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
рожден ден 18 юли 1996 г.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Певец, риалити звезда и медийно лице.
Родно място Викторвил, Калифорния, Съединени американски щати.
Резиденция Нешвил, Тенеси, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Основно училище Кармел.
Подготвително училище Авангард.
Гимназия Глендора.
Гимназия Уиткомб.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Рак.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 63 кг .

Възрастта и ранният живот на Чейс Бекъм

Чейс Бекъм беше роден на 18 юли 1996 г при родителите си във Викторвил, Калифорния, САЩ. По-късно той и семейството му се преместват в Apple Valley, Калифорния, в Съединените щати. Той е на 25 години (към 2021 г.). Сега той живее в Нешвил, Тенеси, САЩ, според официалния му акаунт в Twitter.

Позволете ми да ви информирам, че той е получил основното си образование в началното училище Carmel. Той също така се записва в Vanguard Preparatory School, за да продължи образованието си. Според официални сметки той е посещавал гимназия Глендора, преди да се прехвърли в гимназия Уиткомб. През 2014 г. завършва гимназия. Според докладите той също е получил бакалавърска степен от престижен колеж.Височина и тегло на Чейс Бекъм

Чайс Бекъм е висока 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 63 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Чейс Бекъм

Нетната стойност на Чейс Бекъм

Колко е нетната стойност на Чейс Бекъм? Известният вокалист печели добре от различни източници. Нека ви уверя, че той получава възнаграждение за своите песни и други дейности. Той и семейството му живеят в луксозно имение. Притежава и луксозни автомобили. Освен това сега той води фантастичен начин на живот. Според оценките той има нетна стойност от приблизително 2-3 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Бекъм е работил в различни настройки след завършване на училището си. В American Idol той разкри, че е работил като оператор на тежко оборудване няколко години. По-късно той създава своя собствена реге група, „Sinking Sailors“. Той продължава да усъвършенства тона на гласа си. Семейството му беше впечатлено от способностите му да пее и го принуди да кандидатства за American Idol сезон 19.

Бекъм се яви на прослушване за 19-ия сезон на „American Idol“, който ще бъде излъчен през 2021 г. Той изпя песента „What Brings Life Also Kills“ на Kolton Moore & The Clever Few. Той беше избран за изпитанията поради дълбоките си мелодии и тембър на гласа. Освен това, той успя да спечели мястото си сред топ финалистите, след като напредна през много кръгове. Във финалния сезон той изпя собствената си песен „23“, която беше добре приета от съдиите и широката публика. По-късно той спечели 19-ия сезон с голям брой гласове. Нека ви кажа, че през 2021 г. той издаде песента Can’t Do Without Me с вокалистката Линдзи Ел. Той издаде песента „Tell Me Twice“ през 2022 г.

Приятелка на Чейс Бекъм и срещи

С кого се среща Чейс Бекъм? След като спечели риалити състезанието, победителят от American Idol 19 стана добре известен в нацията. Той е посветил целия си живот на певческата си кариера. С невероятния си глас той плени сърцата на милиони жени. Много хора започнаха да разглеждат връзката и личния му живот. Нека ви кажа, че той каза в програмата, че е прекратил връзката си с приятелката си през 2020 г. Името на бившата му приятелка и самоличността остават неизвестни. По отношение на текущото му състояние на връзка, той в момента е необвързан. Ще направим всичко възможно да ви предоставим най-актуалната информация за състоянието на връзката му.

Популярни Публикации