Chassidy Celeste Blackstock- Нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, съпруг, брак

Chassidy Celeste Blackstock е дъщеря на Нарвел Блексток, американски телевизионен продуцент и бивш модел Елиза Гейл Ритър.

Бързи факти

Пълно име: Chassidy Celeste Blackstock
Псевдоним Шасиди
Пол: Женски пол
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Държава: Съединени щати
Националност американски
баща Нарвел Блексток
Майка Елиза Гейл Ритър
Братя и сестри (Три) Шона Рене Блексток, Брандън Блексток, Шелби Блексток.

Биография на Chassidy Celeste Blackstock

Chassidy Celeste Blackstock е на 42 години. Тя е родена в САЩ през 1978 г. във Форт Уърт, Тексас. Тя е гражданин на Съединените щати. Нарвел Блексток е името на баща й, а Елиза Гейл Ритър е на майка й. По същия начин тя е родена в богато семейство като дъщеря на американски телевизионен продуцент. От друга страна майка й е бивш модел и актриса. По същия начин родителите й се развеждат през 1988 г. след 15-годишен брак.

Тя също е доведен син на Реба Нел Макентайр, управляващата кралица на кънтри музиката, с която баща му Нарвел има син на име Шелби Блексток след 25-годишен брак. Тя споделя детството си със сестра си Шона Рене Блексток, брат Брандън Блексток и полубрат Шелби Блексток. Нарвел Лерой Блексток и Глория Елизабет Александър са нейни баба и дядо по бащина линия.Няма информация за нейното официално образование, като нейното училище или колеж.

кариера

Chassidy Celeste Blackstock стана известен като член на известната фамилия Блексток. Въпреки че няма информация за конкретната й кариера, професионалният живот на член на семейството й е публичен в индустрията. Баща й, музикален мениджър, продуцира телевизионните промоции Blake Shelton Live: It’s All About Tonight и Not So Family Christmas на Blake Shelton, с участието на кънтри вокалиста Блейк Шелтън. Освен това баща й ръководи кариерата на поп певицата Кели Кларксън.

По същия начин майка й е била модел. Брандън, нейният брат, е бизнесмен, бивш мениджър на таланти и пилот. Шелби Блексток, нейният доведен брат, също е американски състезател. Откакто се занимаваше с този спорт по време на колежа, той участва и печели някои състезания. Той също така се появи в Blake Shelton Live: It’s All About Tonight и 20/20.

Нетната стойност на Chassidy Celeste Blackstock

Колко богата е Chassidy Celeste Blackstock? Няма информация за нетната стойност на Chassidy или основния източник на доходи. Въпреки това, по отношение на баща й, нетната стойност на Нарвел Блексток се оценява на около 50 милиона долара към октомври 2022 г.

Chassidy Celeste Blackstock Съпруг, брак

Тя стана известна в развлекателната индустрия като Chassidy Celeste Blackstock, дъщеря на известна личност. Предвид възрастта й най-вероятно се е омъжила, но това все още не е разкрито. Освен това тя не е информирана лично. В резултат на това няма информация за нейния брак или деца.

Популярни Публикации