Charles Vandervaart - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Чарлз Вандерварт е известен канадски актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, спортист, театрален артист и предприемач. Чарлз е добре известен в нацията с изключителните си актьорски умения в професията. Вандерварт започва да играе на десетгодишна възраст, според страницата му в IMDb.

Бързи факти

Пълно истинско име Чарлз Вандерварт.
Дата на раждане 9 септември 2000 г. (събота).
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Място на раждане Торонто, Онтарио, Канада.
Сегашен адрес Торонто, Онтарио, Канада.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии, спортист, театрален артист и предприемач.
Нетна стойност USD 700K-950K (приблизително).
Националност канадски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Водолей.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Университетът на Торонто.
Театрална компания Soulpepper.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Възраст и ранен живот на Чарлз Вандерварт

Чарлз Вандерварт беше роден на 9 септември 2000 г , на родителите си (събота). Той е роден и израснал в канадския град Торонто. Вандерваарт е на 21 години от рождената си дата (към 2021 г.). Още от детството си Чарлз има силен интерес към представлението и моделирането. Той също се е появявал в реклами, когато е бил дете. Чарлз получава образованието си в университета в Торонто, според страницата му в IMDb. Освен това е член на Soulpepper Theatre Company.

Височина и тегло на Чарлз Вандерварт

Чарлз Вандерварт е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Чарлз Вандерварт

Нетната стойност на Чарлз Вандерваарт

Колко е нетната стойност на Charles Vandervaart? Доходите на Вандерваарт идват от професионалната му актьорска кариера. Освен това той печели пари чрез спонсориран маркетинг. Чарлз също е работил с редица агенции за таланти. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Vandervaart се оценява на между 0 000 и 0 000 USD (приблизително).

кариера

Чарлз Вандерварт започва кариерата си в развлекателния сектор в ранна възраст. Появява се и в няколко реклами. Освен това Вандерварт направи телевизионния си дебют през 2010 г. с телевизионния филм „В риск“. По-късно Чарлз участва в редица телевизионни предавания, включително The Stanley Dynamic, October Faction, Murdoch Mysteries и други. Чарлз стана известен след ролята на Лиъм Туфелд в „Изгубени в космоса“. Поради изключителното си умение, той беше избран за ролята на възрастния син на Джейми Фрейзър, Уилям Рансъм, в сезон 7 на Outlander.

Charles Vandervaart Приятелка и срещи

С кого се среща Чарлз Вандерварт? Vandervaart създаде значителна база от фенове в развлекателния бизнес. В официалния си акаунт в Instagram той има над 49 хиляди последователи. Много жени са влюбени в Чарлз. Той обаче не предоставя никаква информация относно сегашната си ситуация на запознанства. Вандерварт, според нашето проучване, е посветен. Скоро ще актуализираме личните му данни. Чарлз е най-добрият приятел на актьорите Сара Вайсглас и Ангури Райс, според страницата му в Instagram.

Популярни Публикации