Chaneil Kular- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Даниел Кулар е инфлуенсър в социалните медии и телевизионен актьор от Съединените щати. Той стана известен в резултат на работата си по популярния през 2019 г. оригинален сериал на Netflix Sex Education. Освен това той дебютира като Ануар по време на първия сезон на сериала през 2019 г. Включете се, за да научите повече за Wikipedia на Chaneil Kular, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, семейство, кариера и много други интересни факти за него!

Бързи факти

Истинско име Даниел Кулар
Псевдоним Не
Известен като телевизионен актьор
Възраст на 23 години
рожден ден 20 август 1999 г
Родно място Англия
Знак за раждане Лео
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 57 кг (127 паунда)
Измервания на тялото прибл. 39-29-37 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 7,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. K (USD)

Няма Куларска епоха

На колко години е Шанейл Кулар? Той беше роден на 20 август 1999 г. В момента е на 23 години. Неговият астрологичен знак е Лъв. Той е роден в Обединеното кралство. Той е от смесен етнос и британска националност.

Височина и тегло на Chaneil Kular

Колко висока е Шанел Кулар? Той е висок 5 фута 7 инча или 1,67 метра или 167 сантиметра. Той тежи около 57 кг (127 фунта). Очите му са тъмнокафяви, а косата му черна. Освен това е фитнес фанатик. Носи 7,5 американски размер обувки.  Даниел Кулар

Chanel Kular (Източник: Instagram)

Професионален живот на Caneil Kular

По отношение на професията, Chaneil Kular дебютира на екрана през 2018 г. като Tariq Amiri, повтарящ се актьор в британския телевизионен сериал Doctors (12 епизода), заедно с Adrian Lewis Morgan, Jan Pearson и Diane Keen. Освен това през същата година той се появява като гост-звезда в телевизионния сериал Informer.

Роденият в Англия актьор стана известен през 2019 г. с комедийно-драматичния сериал на Netflix Sex Education, в който играе Ануар в 11 епизода до 2020 г. Той се появява в сериала заедно с Ема Маки, Аса Бътърфийлд, Конър Суинделс, Ейми Лу Ууд, и други.

Последната му поява на екрана беше в телевизионния мини-сериал от 2020 г. Black Narcissus, заедно с Джема Артъртън, Айслинг Франсиози, Нила Аалия и Патси Феран.

Връзка и афери на Chaneil Kular

Коя е приятелката на Chaneil Kular? Той не е разкрил нищо за живота си на срещи. В момента е необвързан и се е отдал на кариерата си.

Шанел Кулар Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на Chaneil Kular? Той възнамерява да преследва кариера като актьор и модел. През 2018 г. той се появи в повече от десет епизода на британската драма Doctors. Същата година той се появява като гост-звезда в епизод от оригиналния сериал на Amazon Prime Informer. През 2018 г. той направи своя телевизионен дебют в Doctors, британски драматичен сериал. Нетното състояние на Chaneil Kular се оценява на около хиляди (USD) към 2022 г.

Семейство Канейл Кулар

Имената на бащата и майката на Шанейл Кулар са неизвестни. Той също има братя и сестри. Той е добре образован, според образователните му данни.

Факти

  • Chaneil Kular е активна в платформите на социалните медии и има голяма база от фенове.
  • Той е най-известен като Anwar в драматичния сериал на Netflix Sex Education.
  • Сексуалното образование също е британски комедийно-драматичен телевизионен сериал, създаден от Лори Нън.
  • Той има силна връзка с членовете на семейството си.
  • Той също е голям фен на животните.

Също така знайте за нетната стойност на Мелани Ричардс, биографията, възрастта, националността .

Популярни Публикации