Chandra Pasma- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Чандра Пасма е известен канадски политик, изследовател и политически анализатор. Тя е представлявала своята партия, Новата демократическа партия на Онтарио, на няколко високи нива. Чандра беше избран в Законодателното събрание на Онтарио в началото на 2022 г., за да участва в провинциалните избори през 2022 г. Чандра се кандидатира в провинциалните избори през 2022 г. за избирателния район Отава-Западен Непеан.

Бързи факти

Рождено име Чандра Пасма
Псевдоним Чандра
Популярни за Спечелване на провинциалните избори през 2022 г. от Ottawa West—Nepean
език Английски
Училище Местна гимназия в родния град
образование Завършвам
университет Популярен университет на Канада
Професия Политик
Зодия Не се знае
Националност канадски
Етническа принадлежност канадски
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) 42 години.
Дата на раждане През 1980г
Място на раждане Отава, Онтарио, Канада
Сегашен адрес Отава, Онтарио, Канада
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Чандра Пасма Възраст и ранен живот

Чандра Пасма е роден в 1980 г , в Отава, Онтарио, Канада. Що се отнася до ранния живот на Чандра, не можем да ви кажем много за него. Тя обаче обича да играе хокей с приятелите и членовете на семейството си. Чандра изглежда има отлично образование като политик и изследовател. Тя не е разкрила информация за висшето си образование.

Височина и тегло на Чандра Пасма

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Чандра Пасма е висок 5 фута 5 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сини очи.  Чандра Пасма

Чандра Пасма Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Чандра Пасма? Чандра изглежда се наслаждава на богат начин на живот с всеки лукс, който можете да си представите. Колко печели от труда си обаче не е известно. Към октомври 2022 г. нетната й стойност се оценява на 0 000 USD.

кариера

Чандра е представлявал Новата демократическа партия като канадски политик. Но преди да се кандидатира за MPP (член на парламента на провинция Онтарио), Чандра свърши друга работа. Работила е с Канадския съюз на държавните служители като изследовател на публичните политики (CUPE).

Чандра е бил и съветник на Новата демократическа партия. Тя придобива опит, работейки с Дейв Макензи до 2006 г. (депутат от Консервативната партия). Тя също така изрази своите опасения пред Citizen for Public Justice (организация с нестопанска цел, която осигурява правосъдие). Чандра Пасма вече спечели мястото на Ottawa West-Nepean на провинциалните избори през 2022 г. На 2 юни тя получи 15513 гласа от 90305 гласувани, което я направи победител. През 2018 г. Чандра получи 16415 гласа, но загуби изборите от Джеръми Робъртс, който получи 16590 гласа и спечели мястото.

Чандра Пасма Съпруг и брак

Кой е съпругът на Чандра Пасма? Чандра Хелеман е блажено омъжена за Мат Хелеман. Тя роди трите си деца с Мат. Трите й деца са две момичета и едно момче. Съпругът и децата на Чандра бяха задържани през август 2020 г., когато вирусът Covid-19 избухна по целия свят. Всички те страдаха от лошо здраве от дълго време. Съпругът на Чандра наскоро я поздрави за победата на изборите на 2 юни 2022 г. Смята се, че съпругът на Чандра Мат е независим специалист по управление на организации с нестопанска цел, но това все още не е доказано.

Популярни Публикации