Чет Ханкс заяви, че животът му се е променил, след като дъщеря му влезе в него

Майкая Ханкс е дъщеря на Чет Ханкс, американски актьор и певец. Michaiah е внучка на двама добре известни актьори, Том Ханкс и Рита Уилсън.

Бързи факти

Пълно име Майкая Ханкс
Първо име Михайя
Фамилия Ханкс
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Чет Ханкс
Баща професия Актьор, певец
Име на майката Тифани Майлс
Полова идентичност Женски пол
Дата на раждане април 2016 г
Възраст 6 години

Коя е нейната майка?

Тифани Майлс, родом от Калифорния, е нейната майка. Родителите й никога не са имали истинска връзка. Михая е родена през април 2016 г., въпреки че пристигането й не беше обявено до декември. Самоличността на Майлс също беше скрита дълго време. Michaiah излезе с баща си за първи път през февруари 2019 г. в Ла Куинта, Калифорния.

Тя помогна да спаси живота на баща си.

Чет беше разпитан как детето му спаси живота му в интервю за Entertainment Tonight, докато обсъждаше публикация, която публикува в Instagram, в която се казва, че дъщеря му е спасила живота му. Той призна, че има дъщеря в Instagram през 2016 г. с кратко видео с дъщеря си, което оттогава беше премахнато. Той каза, че иска да сподели нещо, тъй като ще бъде разкрито в пресата: има дъщеря. Той каза, че дъщеря му е най-хубавото нещо, което някога му се е случвало и е причината да промени живота си и да стане чист.Ханкс твърди, че ако дъщеря му не се беше родила, той нямаше да има стимул да направи значителна промяна в живота си. Това беше мисълта да имам дете. Знаеше, че детето трябва да се роди след девет месеца, което го караше да вярва, че е имал времето си и че е време да продължи, тъй като нямаше да работи по този начин. Чет трябваше да направи драстична промяна, за да получи това, което желаеше.

  Чет Ханкс

Баща й говори за израстването като Ханкс.

Баща й, Том Ханкс, обясни в канала си в YouTube какво е да растеш като син на известен родител, тема, която често му задават. Когато семейството му беше поканено в Белия дом, той си спомни, че тогавашният президент Джордж У. Буш задава същия въпрос. По това време Чет беше на четиринадесет. Той каза, че отговорът, който е дал тогава, е почти идентичен с този, който дава днес. Неговият отговор към президента тогава беше, че има много ползи, но понякога може да е странно. Той отбеляза, че въпреки че все още има много предимства, понякога може да е странно.

Той каза, че е много благословен, че е получил привилегията да направи много готини S***, за които много хора нямат възможност и че е много благодарен за това, но истината е, че това е двойно- остър меч. Много по-трудно е и не всеки го разбира. Той каза още, че знаменитостите са мощен наркотик, който може да бъде и пагубен. Когато го попитаха за опита си, той каза, че е много по-проблематично, тъй като освен че знаменитостта е отровна, той дори не е известен. Това, че е син на известна личност, му спечели много презрение, тъй като хората очакваха от него да бъде арогантно, глезено дете, което той не беше.

Той каза, че не му дават пари или стипендия и че трябва да работи за всичко, което печели. Когато беше по-малък, ако имаше нужда от пари, баща му го караше да му измие колата, така че всичко се печелеше. Беше много трудно да се разбият предубежденията за него, където и да отиде, в резултат на което той изпита много презрение, враждебност и негативизъм, което го накара да си изгради чип на рамото и да тръгне с много гняв , което го води по грешния път.

  Чет Ханкс

Приятелите му го харесваха заради статуса на баща му, а не заради това кой беше като човек. Това го накара да развие твърд външен вид, така че другите да не се е**т с него и го направиха, макар и зад гърба му под формата на клюки и глупости, които включват дори приятелите му. Когато остаря, той разбра, че тези хора просто му завиждаха и се опитаха да го наклеветят, за да се чувства зле за себе си.

Той каза, че като дете не е имал мъжки модел за подражание, който да го научи на всичко това, затова му е отнело много време, за да разбере, че възприятията на хората за вас са просто огледало на самите тях. Но сега той казва, че е доволен, че е променил живота си и вече не е на саморазрушителен път да се справя с гнева и огорчението си.

Нетна стойност

Michaiah все още е дете, така че тя живее високомерен живот. Нетното състояние на Чет Ханкс е официално разкрито. Нетното състояние на Чет се очаква да бъде около 3 милиона долара през 2022 г.

Популярни Публикации