Чесли Крист - биография, възраст, смърт, родители, нетна стойност, гадже

Чесли Крист беше американска телевизионна водеща, модел и победител в конкурс за красота, която беше обявена за Мис САЩ 2019. Като Мис САЩ 2019 тя представляваше Съединените щати на конкурса Мис Вселена 2019, завършвайки в топ 10.

Бързи факти

Пълно истинско име Чесли Крист
Възраст (към 2022 г.) 30 години (по време на смъртта)
Професия телевизионен водещ, модел
Дата на раждане 28 април 1991 г
Място на раждане Джаксън, Мичиган, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
баща Родни Коледа
Майка Ейприл Симпкинс
гадже N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 6 инча
Тегло (прибл.) 52 кг

Коледна възраст и ранен живот на Чесли

Чесли Крист беше роден на 28 април 1991 г. в Съединените щати на баща полски американец на име Родни Крист и майка на афроамериканка на име Ейприл Симпкинс в Джаксън, Мичиган. Тя беше на 30 години в момента на смъртта. Чесли е отгледана от майка си и втория си баща Дейвид Симпкинс. Тя има четирима братя, Аса Крист, Чандлър Крист, Джет Симпкинс и Бруклин Симпкинс, както и сестра Пейдж Крист. Чесли, Пейдж, Аса, Чандлър и техните родители се преместват от Мичиган в Шарлот, Северна Каролина, САЩ, след това в Рок Хил, Южна Каролина, САЩ, и накрая във Форт Мил, Южна Каролина.

Тя отиде в Северозападната гимназия в Рок Хил и беше коронясана за мис Първокурсник. През 2009 г. завършва гимназия Форт Мил във Форт Мил, Южна Каролина. Мис Форт Мил гимназия беше нейната титла. През 2013 г. тя спечели финалите на състезанието 1L Trial Bar Competition и получи бакалавърска степен по маркетинг и управление на човешките ресурси от бизнес училището Darla Moore на Университета на Южна Каролина в Колумбия, Южна Каролина. Тя е била лекоатлетка, докато е била в университета.Височина и тегло на Чесли Крист

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Чесли Крист е висока 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Чесли Крист

Чесли Крист Нет Уърт

Колко струва нетната стойност на Чесли Крист? Чесли Крист нетна стойност се смята, че е между милион – милиона . Отличната й професия на модел очевидно е основният й източник на пари.

кариера

  • Kryst е приет в адвокатската колегия както в Северна Каролина, така и в Южна Каролина и започва работа като адвокат в Poyner Spruill LLP, където се специализира в сложни граждански дела. Тя е работила безвъзмездно за престъпници с ниско ниво на наркотици, включително сътрудничество с Британи К. Барнет от проекта Buried Alive за освобождаването на клиент, осъден да живее в затвора.
  • Kryst започва своята зрелостна кариера като тийнейджър, когато е обявена за мис първокурсник в гимназията Northwestern в Рок Хил, Южна Каролина, а впоследствие и за мис гимназия Форт Мил във Форт Мил, Южна Каролина. Тя се завърна към зрелището след пауза от няколко години, правейки два пъти усилия да улови титлата Мис Северна Каролина, завършвайки в челната десетка при първия си опит и като първа подгласничка при втория си опит.
  • Kryst участва в Miss North Carolina USA 2017 през 2016 г., завършвайки като четвърта подгласничка. Тя се завърна на следващата година и завърши в топ 10, преди да се завърне за Мис Северна Каролина САЩ 2019, където беше коронясана за Мис Метролина. Тя беше коронясана от Kaaviya Sambasivam, Miss North Carolina Teen USA 2018, тъй като напускащата титла, Caelynn Miller-Keyes, не можа да присъства поради снимките за сезон 23 на The Bachelor.
  • С нейната победа 2019 г. стана първата година, в която жени от африканско наследство спечелиха и четирите основни конкурса, базирани в Съединените щати; други носители на титлата включват Зозибини Тунзи от Южна Африка (като Мис Вселена 2019), Ниа Франклин (като Мис Америка 2019) и Калеи Гарис (като Мис Тийн САЩ 2019). Преди това тя беше обявена за Мис Северна Каролина САЩ 2019, което я направи третата жена от Северна Каролина, спечелила Мис САЩ.
  • Kryst беше номинирана за изключителна развлекателна новинарска програма на 47-те дневни награди Emmy през 2020 г. за работата си като допълнителен кореспондент в Ню Йорк. На следващата година, на 48-те награди Daytime Emmy, тя отново е номинирана за същата награда.

  Чесли Крист

Cheslie Christmas Death

Крист загина в Ню Йорк на 30 януари 2022 г., след като падна от 60-етажната си висока жилищна сграда в центъра на Манхатън. Говори се, че е оставила предсмъртно писмо и нещата си на майка си.

Cheslie Kryst Гадже и срещи

В момента тя не е имала романтична връзка с никого. Тя беше самотна жена, която беше много фокусирана върху кариерата си. По същия начин тя не разкри предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя обаче имаше чисто досие и никога не е участвала в противоречия.

ЧЗВ за Чесли Крист

Кой е Чесли Коледният баща?

Родни Крист е бащата на Чесли Крист

Коя е майката на Чесли Крист?

Ейприл Симпкинс е нейната майка

Чесли Крист остави ли бележка?

Часове преди смъртта си, Чесли Крист сподели последната си публикация в Instagram. Надписът гласи „Нека този ден ви донесе почивка и мир“.

Популярни Публикации