Черил Крабтрий Уокър- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Черил Крабтрий Уокър е известен моден дизайнер. Черил Крабтрий Уокър е най-известна като майката на Пол Уокър.

Бързи факти

Пълно име: Черил Крабтрий Уокър
Дата на раждане: 31 октомври 1953 г
Възраст: 68 години
Хороскоп: Скорпион
Пол: Мъжки
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Съпруг Пол Уилям Уокър
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
деца (5) Пол, Коди, Калеб, Ейми и Ашли

Биография на Черил Крабтрий Уокър

Черил е роден в Калифорния на 31 октомври 1953 г. Лос Анджелис, Калифорния е родена Черил Ан Крабтрий. Черил е американска гражданка. Тя е майка на Пол Уокър, известен американски актьор. Пол Уокър е роден през 1973 г.

Завършва Village Christian School през 1991 г. След това се записва в няколко общински колежа в Южна Калифорния. Не знаем нищо друго за детството или образованието на Черил.Шерил Крабтрий Уокър Височина, Тегло

Черил е блондинка с черни очи, но не се разкриват други подробности за външния й вид. Пол беше висок 6 фута и 2 инча и тежеше 86 lakh. Косата му беше светлокафява и имаше сини очи. Талията му беше 85 см, а гърдите му бяха 102 см.

кариера

Шерил е известна модна дизайнерка, която се е оттеглила от индустрията. Тя се появи в CNN Newsroom и The Dr. Oz Show, където обсъждаше сина си Пол Уокър.

Започва кариерата си в млада възраст, появявайки се в телевизионни предавания като Highway to Heaven, Charles in Charge и Who’s the Boss. След това той дебютира в игрален филм в Monster in the Closer. По-късно, след гимназията, той се посвещава изцяло на актьорството, появявайки се в The Young and the Restless през 1993 г.

Той се появява в няколко телевизионни гостуващи роли и играе главната роля в Tammy and the T-Rex. Пол също имаше комедийна роля в Meet the Deedles, преди да напусне телевизионната им кариера. След като си взе почивка от телевизията, той се появи в няколко филма. В Pleasantville той играе срещу Рийз Уидърспун. По същия начин той се появява за първи път във филми като Varsity Blues, She’s All That и The Skulls през 90-те години.

По-късно, през 2001 г., кариерата му тръгва нагоре, когато си партнира с Вин Дизел в „Бързи и яростни“. Този филм го катапултира до нови висоти на успех и слава. След две години той се завърна във франчайза „Бързи и яростни“ в „2 Бързи и 2 яростни“. Той също така се появява в екшън филми като Into the Blue, Timeline и Running Sacred.

40-годишният Пол Уокър загина на 30 ноември 2013 г., когато негов приятел, който шофирал, изгубил контрол.

Нетната стойност на Черил Крабтрий Уокър

Нямаме точна информация за нетната стойност на Черил. Нетното състояние на Пол беше 25 милиона долара по това време. Той беше успешен американски актьор, който стана известен чрез упорит труд и водеше охолен начин на живот.

Черил Крабтрий Уокър Съпруг, брак

Черил Крабтрий Уокър се омъжва за Пол Уилям Уокър III, известен боксьор и изпълнител на канализация. Пол, две други момчета, Коди и Калеб, и две дъщери, Ейми и Ашли, бяха петте деца на двойката.

Популярни Публикации