Челси Килгор- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Джей Джей Редик веднага идва на ум, когато говорим за един от най-добрите стрелци по 3 точки в НБА. 14-годишният ветеран от НБА е играл за няколко отбора през бляскавата си кариера, като е бил отличен за всеки един. Но ние не сме тук, за да говорим за JJ. Вместо това сме тук, за да говорим за неговата прекрасна съпруга Челси Килгор.
Челси, за разлика от повечето WAGS, е независима, успешна жена, която печели стотици хиляди долари като пилатес и фитнес инструктор.

И така, нека започнем с тази статия за по-добрата половина на JJ, Килгор, където ще ви разкажем за личния и професионалния му живот.

Бързи факти

Пълно име Челси Килгор
Дата на раждане 12 май 1987 г
Родно място Мисисипи, САЩ
Семейно положение Женен
Съпруг Джей Джей Редик
Религия Кристиян
Националност американски
Възраст 35 години
Професия Пилатес и фитнес инструктор
Височина Не е наличен
деца Кай Редик, Нокс Редик
Тегло 6 фута 3 инча (1,90 м)
Заплата 0k – 0k на година
Нетна стойност 2 милиона долара

Биография на Челси Килгор

Челси Килгор е роден от Робин Килгор и нейния съпруг Джон Килгор. Освен това тя е родена на 12 май 1987 г. в Мисисипи. Тя обаче не беше единственото дете, родено от родителите си този ден.Знаем това, защото Челси има сестра близначка на име Кайли Джийн. В момента Кайли работи като служител по връзки с обществеността. След като завършват Canton Public School, близнаците посещават Mississippi State University.

Челси завърши основно образование и преподаваше там. По-късно обаче 33-годишният мъж се влюбва във фитнеса и получава сертификат за инструктор по пилатес.

Челси Килгор Възраст, височина и тегло

Този инструктор по пилатес и фитнес в момента е на 33 години. Челси, от друга страна, изглежда, че е в началото на двайсетте си въз основа на външния си вид и атлетизъм. В резултат на това това е доказателство за нейната дългогодишна пилатес и фитнес рутина.

За съжаление, въпреки часове на търсене, не успяхме да намерим информация за измерванията на тялото й. Въпреки това, като се има предвид, че тя е фитнес инструктор, ние сме уверени, че Килгор е в отлично здраве. Независимо от това, оставайте на линия, защото ние ще актуализираме това парче веднага щом бъдат публикувани подробностите.

Продължавайки напред, Челси празнува рождения си ден на 12 май. В резултат на това нейният хороскоп показва, че е родена под знака на Телец.

Телецът се управлява от Венера, така че те споделят някои от нейните характеристики, като красота, артистичност и любов към лукса, за да назовем само няколко.

  Челси Килгор

Челси Килгор със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Професионалният живот на Челси не е толкова интересен, колкото този на нейния съпруг. За да поясним, Килгор прекарва по-голямата част от времето си като инструктор по пилатес и фитнес. Освен това, за разлика от повечето други WAGS, тя предпочита сама да се грижи за децата си, отколкото да наеме бавачка.

В резултат на това Редик е един късметлия, който има Челси за съпруга. Освен това, 33-годишната е важна част от фондацията на съпруга си, JJ Reddick Foundation Inc., която помага на малки деца в неравностойно положение да подобрят живота си.

Редик, бащата на децата й, от друга страна, е професионален баскетболист, който е в НБА повече от 14 години. Ако сте фен на НБА, сигурен съм, че сте чували за майсторството на JJ при стрелба за 3 точки.

Освен това Джей Джей стана известен, докато играеше за Лос Анджелис Клипърс. По време на престоя си в Клипърс, Редик работи добре с All-Stars като Крис Пол, Блейк Грифин и Деандре Джордан.

След това се присъедини към Philadelphia 76ers, където изживя някои от най-добрите си моменти. Редик, наред с други неща, помогна на своя отбор да стигне до финалите на Източната конференция на НБА през 2019 г. Те обаче бяха победени от бъдещите шампиони на НБА, Торонто Раптърс.

Джей Джей в момента има двугодишен договор с Ню Орлиънс Пеликанс. Освен това, Ню Орлиънс наскоро избра Зион Уилямсън, най-горещият млад талант, идващ след GOAT LeBron James. В резултат на това бихме искали да пожелаем успех на Редик, докато се впуска в нова глава от живота си.

Нетната стойност на Челси Килгор

Чилси има нетно състояние от 2 милиона долара към октомври 2022 г. Нетното състояние на 33-годишната огромна жена произтича от работата й като професионален пилатес и фитнес инструктор. Освен това годишната заплата на Килгор варира от 200 000 до 450 000 долара.

Въпреки че Килгор е изключително богата сама по себе си, нетната стойност на съпруга й е просто изумителна. За да поясним, Редик, който играе за Ню Орлиънс Сейнтс в НБА, има огромни 35 милиона долара нетна стойност.

Освен това Джей Джей е спечелил над 104 милиона долара заплата по време на своята 14-годишна кариера в НБА. По отношение на заплащането Редик печели 13,4 милиона долара този сезон със Светците.

Челси Килгор Съпруг, брак

Когато става въпрос за любовния живот на Челси, всички знаем, че тя е омъжена за съпруга си, играча от НБА Джей Джей Редик. Двойката се запозна през 2008 г., но и двамата отказаха подробности за началото на връзката им.

Независимо от това, след една година запознанства, двамата влюбени решават да се оженят през 2009 г. Оттогава двамата нямат нищо друго освен любов и уважение един към друг. Те имат две деца, Нокс Редик и Кай Редик.

Нокс, по-големият брат и сестра, е роден през август 2014 г., докато Кай, по-малкият брат и сестра, е роден две години по-късно през август 2016 г. И като говорим за сега, романтиката между двамата никога не е била по-силна.

За да подчертаем, Джей Джей често публикува снимки на жена си и двете си деца в профила си в Instagram. В резултат на това вярваме, че тази двойка ще бъде заедно до края на живота си.

Популярни Публикации