Чейс Матю- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Чейс Матю е 19-годишна звезда в социалните мрежи от САЩ. Чейс Матю е добре известен в YouTube като член на семейството на канала Our Family Nest и канала на двойката Chase and Asha. Знайте всичко за Чейс Матю- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Чейс Матю
Дата на раждане: 25 ноември 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, член на Youtube Family, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Аша Цапф
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Мичиган
Националност американски
Етническа принадлежност Полско и френско потекло
Религия християнството
образование Прогимназия Бедфорд.
баща Кенет Гжегорчик
Майка Канди Рийз Гжегорчик
Братя и сестри Три (братя: Блейк и Андрю; сестра: Карли)
Youtube Чейс Матю Youtube
Instagram Чейс Матю Instagram

Биография на Чейс Матю

Чейс Матю е роден на 25 ноември 2002 г. и е на 18 години към момента на писане. По същия начин Чейс Матю е родом от Мичиган, САЩ, и е зодия Стрелец. Grzegorczyk е неговото фамилно име.

Родителите на Чейс са Кенет и Канди Рийз Гжегорчик. По същия начин той има двама братя, Блейк и Андрю. Има и двегодишна сестра на име Карли.Освен това Чейс е ученик в прогимназията в Бедфорд. Освен това той е член на техните програми по борба и футбол. Андрю играе футбол в гимназията си, а Блейк е член на футболния отбор на гимназията в Бедфорд.

Карли също взима инструкции по танци. Чейс произхожда от полски и френски предци. Чейс живее със семейството си и четирите им домашни любимци. Тори е йоркширски териер, Шаги е малтийски пудел, а Дейзи и Пипа са померан.

Височина и тегло

Чейс Матю е висок приблизително 1,67 метра и тежи приблизително 61 килограма. Въпреки това, като тийнейджър, Чейс има още няколко години на растеж и развитие. В резултат на това статистиката за измерване на тялото му може да се промени за още няколко години. Освен това Чейс е светлокафяв мъж със сини очи.

кариера

Чейс Матю е YouTuber. Чейс е домакин на „Нашето семейно гнездо“ Неговото семейство от шест души се появява във видеоклипове в YouTube. YouTube има 1,1 милиона абонати.

През 2012 г. Чейс и семейството му заснеха изненадващи филми. Двамата започнаха да пишат блогове ежедневно през октомври 2014 г. Чейс обича да прави филми със сестра си Карли. Чейс участва в „Нашето семейно гнездо“ с Карли Рийз.

Чейс Матю е известен с това, че често актуализира семейството си. Техните филми съдържат семейна история, забавни предизвикателства, ревюта на играчки, кучета, проекти „Направи си сам“, спортове и интереси на децата и приключения при пътуване – независимо дали до хранителния магазин или Флорида за пролетната ваканция.

Няколко филма показват строителството на тяхното имение от 10 акра през 2016 г. Чейс и сестра му Карли са включени в повечето влогове. Те съзряват преди своите фенове.

Чейс не е заснет. Можем да го видим през очите на родителите му. Публиката им е свикнала с весело, добре приспособено момче от щастлив дом.

Семейството на Чейс създаде YouTube на 29 октомври 2009 г. Случайните видеоклипове започнаха през декември 2011 г., но ежедневният блог започна през 2014 г. До ноември 2020 г. семейството на Чейс имаше 2354 видеоклипа в YouTube.

Чейс, 9, обяснява целта на канала в премиерното видео на семейството с помощта на Карли.

Чейс просто има акаунт в Instagram, за разлика от неговите братя и сестри, които също използват Facebook, Twitter и Instagram. Той пише блогове за училище и приятели.

„Нашето семейно гнездо“ сподели видеоклип на Чейс и Карли, които играят „Charlie Charlie Pencil Game Challenge“ на 29 май 2015 г. Това е най-гледаният пост в канала с 12 милиона гледания. Видеото с ховърборд на Чейс и Карли ще има 5,7 милиона гледания до ноември 2020 г.

Нетната стойност на Чейс Матю през 2022 г

Личната нетна стойност и печалби на Чейс Матю не са известни. Въпреки това, семейството му се оценява на приблизително 2,2 милиона долара към октомври 2022 г.

Чейс Матю Приятелка и срещи

Чейс Матю е романтично обвързан с Аша Запф. Аша и Чейс се срещат от 2016 г. Аша също е редовно представяна в канала на семейството на Чейс в YouTube и страницата в Instagram. Тя също има акаунт в Tiktok и често включва Чейс във филмите си, въпреки че Чейс няма такъв.

Освен това прекрасната двойка има собствен канал в YouTube, Чейс и Аша. В този канал влюбените споделят влогове, шеги, предизвикателства и други забавления, свързани с двойката. Освен това на 19 ноември 2020 г. влюбените публикуваха един видеоклип в своя канал, озаглавен „ЗАПОЗНАЙТЕ НИ“ Въпроси и отговори, как да живеем заедно, как се запознахме, откога се срещаме и много повече! Този филм натрупа над 40 хиляди гледания за четирите дни, откакто беше качен.

Популярни Публикации