Чейс Левин - възраст, биография, нетно състояние, височина, кариера, приятелка

Чейс Левин е директор на социалните медии за Levin TV в Съединените щати. Чейс Левин е добре известен като син на Марк Леви, писател, водещ и адвокат. Научете повече за Чейс Левин Възраст, Биография, Нетна стойност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Чейс Левин
Дата на раждане: 01 януари 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Детето на знаменитостта
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 700 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
образование Университет Чапман
баща Марк Левин
Майка Кендъл Левин
Братя и сестри Една сестра (Лорън Левин)

Чейс Левин Биография и ранен живот

Чейс Левин е роден в Съединените американски щати през 1991 г. Той е на 30 години и е от американски произход. Точната му рождена дата и родно място обаче все още не са известни. Марк Левин е името на баща му, а Кендъл Левин е името на майка му. Преди да се ожени, родителите му бяха влюбени в колежа. За съжаление родителите му вече не са заедно и за момента са се разделили. Освен това той има по-голяма сестра на име Лорън Левин.

Родителите на Чейс се женят на 24 август 1985 г., след като са се срещали пет години. Двойката се жени повече от две десетилетия, преди да се раздели на 18 март 2010 г. Образованието и квалификациите на Чейс включват бакалавърска степен по дигитални изкуства от университета Чапман.Височина и тегло на Чейс Левин

Чейс Левин измерванията на тялото, включително неговата височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и други размери, все още не са налични и се преглеждат. Левин също има кафява коса и кафяви очи.

Професионален живот на Чейс Левин

Чейс Левин пое поста директор на шоуто на баща си, The Levin TV. Той е и асистент продуцент на CRTV. Левин, от друга страна, се радва и предпочита ключове с нисък живот и винаги е извън рамката на камерата. Той също така стана известен и популярен в резултат на славата на баща си.

По отношение на баща си, Марк Левин, е десен адвокат, автор и радио личност от Съединените щати. Той също така е домакин на синдикираното радио шоу The Mark Levin Show и шоуто на Fox News Life, Liberty и Levin. По същия начин той е работил в администрацията на президента Роналд Рейгън като началник на кабинета на главния прокурор Едуин Мийс. Той дори е бивш президент на Landmark Legal Foundation.

Нетна стойност

Чейс Левин има нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. и основният му източник на доходи е като режисьор и асистент продуцент.

Чейс Левин Приятелка и срещи

Чейс Левин е много личен и потаен човек. И засега той живее сам и не е имал никаква връзка. Преди това обаче той е участвал в няколко неуспешни връзки, нито една от които не беше подчертана. Освен това Левин обича да прекарва свободното си време в изследване на нови места и нови култури и често информира последователите си в социалните медии за последните си приключения.

Популярни Публикации