Чейс Хупър- Wiki, възраст, етнос, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Чейс Хупър е американски ММА боец, който в момента се състезава в Ultimate Fighting Championship в категория перо (UFC). Чейс Хупър е класиран на #191 в категория перо.

Бързи факти

Пълно име: Чейс Хупър
Дата на раждане: 13 септември 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Смесени бойни изкуства
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Анна Хупър
Нетна стойност 75 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Енумклоу, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството

Биография на Чейс Хупър

Чейс Хупър е роден в Енумклоу, Вашингтон, на 13 септември 1999 г. През 2022 г. той ще бъде на 22 години. Той е от кавказки произход. Няма много информация за неговите родители, братя и сестри, приятели или ранно детство. Чейс започва аматьорската си кариера, докато е още ученик в гимназията Enumclaw. Той имаше общо пет 5-0 аматьорски рекорда. Като син колан той е и юношески панамерикански шампион. Няма налична информация за неговото образование.

Височина и тегло на Чейс Хупър

Чейс е висок 6 фута 2 инча и тежи 65 кг. Хупър има светлокафява къдрава коса и сини очи.



 Чейс Хупър

Чейс Хупър със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

На 7 октомври 2017 г. той прави своя професионален дебют срещу Едсон Пенадо. Chase спечели битката чрез задушаване в първия рунд. Във Вашингтонската регионална верига той също е непобеден с 5-0 с четири прекъсвания. Хупър се състезава в Contender Series 14 на Dana White срещу Canaan Kawaihae. Той спечели битката с единодушно съдийско решение и му беше предложен договор с лигата за развитие. След това той се би в още три битки, като спечели две и направи едно равенство в незначителни промоции като CFFC и Titan FC, преди да бъде подписан от UFC.

Chase направи своя дебют в UFC на 14 декември 2019 г. срещу Daniel Teymur на UFC 245. Той спечели битката с технически нокаут в първия рунд. След това той се изправи срещу Алекс Касерес на UFC 250 на 6 юни 2020 г. Хупър беше победен с единодушно съдийско решение в битката, първото му професионално поражение. На UFC 256 на 12 декември 2020 г. той се изправи срещу Peter Barrett.

Той направи завръщане и спечели битката чрез събмишън с петата в третия рунд. На UFC 263 той се изправи срещу Стивън Питърсън на 12 юни 2021 г. По време на претеглянето Питърсън тежи 148,5 паунда, с два и половина паунда повече. Битката се проведе в категория кеч и Питърсън беше глобен с 20% от парите си, които бяха дадени на Хупър. Той беше победен с единодушно съдийско решение. Chase ще се изправи срещу Felipe Colares на UFC Fight Night 206 на 21 май 2022 г.

Съпруга на Чейс Хупър, брак

Чейс Хупър е съпруг. Ана Хупър е негова съпруга. Те ще се оженят през септември 2021 г. Двойката няма деца. Двойката също така често публикува свои снимки заедно в социалните медии. Няма друга налична информация за предишната връзка на Хупър. Имат и куче на име Хейли.

Нетната стойност на Чейс Хупър

Чейс Хупър все още е млад и не е достигнал върха на кариерата си. Той е натрупал значително състояние от битките си в UFC. Към октомври 2022 г. Хупър има приблизителна нетна стойност на 000.

Популярни Публикации