Чейс Бейтман - синът на популярния модел и актьор Ник Бейтман

Чейс Бейтман е добре известен като син на известния модел и актьор Ник Бейтман.

Бързи факти

Пълно име Чейс Бейтман
Първо име гонитба
Фамилия Бейтман
Дата на раждане 15 септември 2018 г
Възраст Три години
Професия Детето на знаменитостта
Град на раждане Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Ник Бейтман
Баща професия Модел и актьор
Име на майката Мери Кориган
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп зодия Дева

Любовната история на Ник и Мария

Ник и Мария се срещнаха в пъб в Бърлингтън, Онтарио (и двете им родни места) през 2009 г. Те отидоха на среща на следващия ден, след като Мария го накара да се закълне, че ще се срещнат поне веднъж. Оттогава те са неразделни. Ник предложи брак на Мария на 17 юли 2018 г., когато бяха в родния си град, за да отпразнуват десетата си годишнина от любовта.

  Чейс Бейтман

Чейс Бейтман (Източник: Google)Той я доведе на същите места, които посетиха на първата си среща, а в Кралската ботаническа градина Ник падна на едно коляно и предложи брак на Мария, която по това време беше бременна в шестия месец с бебето Чейс. Чейс се роди два месеца след годежа им. При раждането той тежеше 10 фунта 1 унция и беше дълъг 21 12 инча. Той беше гигантско бебе, което не можеше да се побере в дрехи за новородени, така че трябваше да се задоволи с 3-месечни бебешки дрехи.

Сватба на родителите

Ник и Мария се ожениха на 17 юли 2019 г., една година след годежа им. По това време Чейс беше на десет месеца. Той носеше костюм за игра Dolce & Gabbana Baby в стил смокинг на сватбата на родителите си. Изглеждаше очарователно в него. Братовчедът на Мария доведе Чейс до пътеката и той се усмихваше през цялата сватбена церемония.

Ник и Мария обичат да прекарват времето си с децата си. И Ник, и Мария продължават да споделят снимки и видеоклипове на детето си, което играе, смее се и се занимава с различни дейности. Ник дори каза, че когато Чейс се е родил, той се събуждал всяка сутрин щастлив, защото можел да види детето си.

Нетната стойност на Чейс Бейтман през 2022 г

Чейс е малко дете, което цени богатството на родителите си. Баща му Н ick Bateman, се казва, че има нетна стойност от приблизително 0 000 към октомври 2022 г. от моделирането и актьорството. Ник си сътрудничи с компании от цял ​​свят, включително Calvin Klein, Abercrombie & Fitch, Fila, Jockey и Dsquared.

Когато беше тийнейджър, той спечели четири световни първенства в националния черен колан - възрастовата група на Лигата 15-17. Той се появява в няколко филма, включително Winter Wedding, The Hazing Secret, Tapped Out, Apple of My Eye, Total Fray Movie, Airplane Mode и The Matchmaker’s Playbook. Той също така се появява в телевизионни програми като Just for Laughs, Space Janitors, Mr. D и My Babysitter’s a Vampire.

Начинът на живот и предпочитанията на Чейс

Чейс се радва на хубави дрехи, банани и музика. Въпреки че Чейс е само малко дете, той има скъп вкус. Той има дрехи от различни марки от висок клас, включително Gucci, Dolce & Gabbana и Burberry, за да споменем само няколко. Чейс започва да се усмихва на четири дни и започва да никне зъби на пет месеца. Той имаше мания за банани от шестмесечна възраст и майка му му приготвяше пюрирани банани, които той поглъщаше.

Сега Чейс предпочита бананови палачинки, които майка му създава, като комбинира банан и яйце. Чейс беше на три месеца, когато откри страстта си към музиката и мелодиите и слушаше Бебе Моцарт, докато дреме. Мария пееше на Чейс винаги, когато той беше нервен, а той спираше и я слушаше как пее. Музиката му помагаше да се отпусне. Мария и Ник четяха романите му преди лягане. Любимата му книга беше Животните, която родителите му четоха седем пъти. Ето снимка на Мария, която чете на Чейс, публикувана в нейния акаунт в Instagram със съобщението.

Беше нощта преди Коледа

  Чейс Бейтман

Чейс Бейтман (Източник: Google)

Родителите на Чейс започнаха да се концентрират върху стомашното му време, когато беше само на три месеца, което той не харесваше. Първоначално той беше ужасен, но полагането на дете по корем укрепва мускулите на врата и ще му помогне да пълзи през следващите месеци.

Любопитни факти

  • Чейс празнува рожден ден на 15 септември.
  • Той е роден в Калифорния, САЩ, през 2018 г., което го прави на една година през януари 2020 г.
  • Chase е известен като Chasey от семейството и близките си роднини.

Популярни Публикации