CeCe Moore- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, националност, кариера

Се Си Мур е добре известен потомствен генеалог в Съединените щати. CeCe Moore също е служила като консултант в множество телевизионни предавания, включително The Today Show, 60 Minutes, 20/20 и The Doctors. Освен това, като специалист по ДНК, тя беше домакин на телевизионния сериал на PBS Finding Your Roots с Хенри Луис Гейтс младши. Научете повече за нетното състояние, биографията, възрастта, съпруга, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата на CeCe Moore.

Бързи факти

Пълно име: Се Си Мур
Дата на раждане: 15 януари 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Американски генетичен генеалог, консултант, телевизионна личност
Заплата 71 428 долара
Нетна стойност N/A
Държава: елен
Семейно положение: женен
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Хейзъл
Националност американски
баща Антъни Майкъл Мур
Майка Джанис Проктър
деца един
Facebook CeCe Moore Facebook
Twitter CeCe Moore Twitter
Instagram CeCe Moore Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на CeCe Moore
IMDB CeCe Moore IMDB
Седмица CeCe Moore Wiki

CeCe Moore Възраст и ранен живот

Се Си Мур е роден на 15 януари 1969 г. в САЩ. Сега тя е на 52 години. Родителите й са Майкъл Мур и Джанис Проктър. Тя е израснала с трима братя и сестри в Ранчо Бернардо, северната страна на Сан Диего. Тя е най-малката от трима братя и сестри, другите са две по-големи сестри и по-малък брат. Мур е от афро-американски произход, но нейната раса все още не е известна.

Завършила е средното си образование в гимназия Маунт Кармел. Освен това получава пълна стипендия за Университета на Южна Калифорния, където учи театър, анимация и вокално изпълнение.Височина и тегло на CeCe Moore

Колко висока е CeCe Moore? CeCe е около петдесетте, но изглежда и се чувства млада. Косата й е кафява и къдрава, а очите й са в прекрасен сив цвят. Мерките на тялото й, включително височина, тегло и други, също не са известни.

  Се Си Мур

Височината на CeCe Moore (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на CeCe Moore

По отношение на професионализма, CeCe работи във филмовата индустрия близо две десетилетия като изпълнител на реклами, преди да стане продуцент и кастинг режисьор. След като почти навършва четиридесет, тя решава да се занимава с генетична генеалогия като трета кариера. Тя използва ДНК, за да помогне на хората да проследят преките си предци. По същия начин през 2005 г. тя разкри истинската самоличност на мъжа, който беше взет от ръцете на майка си в болница в Чикаго през 1964 г. и отгледан като Пол Фрончак. Мур е открит от екип от наследствени генеалози на Мур в Мичиган през 2019 г.

Нейният екип открива истинската самоличност на страдащия от амнезия Бенджаман Кайл като Уилям Бърджис Пауъл през 2015 г. Същата година тя открива, че майката на LL Cool J е осиновена. Използвайки ДНК изследвания, тя също успя да идентифицира неговите баба и дядо по бащина линия и да го запознае с 90-годишната му биологична баба по майчина линия.

Оттогава Мур основава DNA Detectives, страница във Facebook за осиновени, която използва тяхната ДНК, за да им помогне да намерят родните си семейства. През 2018 г. тя се присъединява към Parabon NanoLabs като ръководител на техния екип по генетична генеалогия. Към днешна дата тя е помагала на полицейски служители при разрешаването на няколко нашумели инцидента с установяване на самоличност.

Нетната стойност на CeCe Moore 2022 г

Колко печели CeCe Moore? Мур може да е натрупала значително състояние през живота си. Въпреки това, тя все още не е разкрила истинската си нетна стойност, заплата или годишни печалби пред широката общественост. Генеалозите на пълен работен ден получават годишна заплата от 428 към 2022 г.

CeCe Moore Съпруг и брак

За кого се омъжи CeCe Moore? CeCe Moore е омъжена, но името на съпруга й не е известно. Тя има син на име Пол Фрончак, когото осинови, когато беше дете.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джейсън Арън Бака, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации