Cat Osterman- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, височина, кариера

Кот Остерман е изключително известен играч на софтбол от Съединените щати. Cat Osterman е играл за отбори като Rockford Thunder и USSSA Pride, както и се е състезавал в различни международни събития.

Бързи факти

Пълно име: Кот Остерман
Дата на раждане: 16 април 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Играч на софтбол
Държава: елен
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Джоуи Ашли
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно русо
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Гимназия Cypress Springs
баща Гари Остърман
Майка Катрин Лий Остърман
Братя и сестри Крейг, Крис
деца две

Биография на Кат Остерман

Кот Остерман е роден на 16 април 1983 г. в Хюстън, Тексас, Съединени американски щати. Към момента тя е на 38 години. Катрин Лий Остърман е пълното й име. Гари Остерман е нейният баща, а Лаура Остерман е нейната майка.

Тя обаче има двама по-малки братя на име Крейг и Крис. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност. Нейната зодия е Овен, според астрологията.Cat Osterman Education

По отношение на формалното си образование, тя завършва гимназия Cypress Springs в родния си град. Завършила е и висшето си образование в Тексаския университет.

Височина и тегло на котка Остерман

Cat Osterman е много красив и има невероятен характер. Софтболистът е висок около 6 фута и 3 инча. Докато тя тежи 79 кг. Освен това, говорейки за цялостното измерване на тялото, все още не е разкрит диапазонът на числата. Цветът на очите й е кафяв и има тъмно руса коса.

  Кот Остерман

Cat Osterman (Източник: Instagram)

кариера

Кот Остерман си направи име като плодовит играч на софтбол. От малка се увлича по игрите и спорта. Преди това тя играеше и продължава да се занимава активно с футбол и баскетбол. По-късно в живота си тя открива невероятна страст към софтбола и продължава да прави кариера от това.

Тя продължи да играе играта в гимназията. По време на престоя си в U.T, тя постави множество рекорди. Тя направи добро впечатление в университета след кариерата си. Тя получи множество отличия, включително All-American, Big 12 Pitcher и номинации за спортистка на годината.

Cat направи силно впечатление в NCAA Division I и беше привлечен от California Golden Bears. Тя също е представяла страната си на олимпийски игри като член на националния отбор по софтбол на САЩ. Тя започва професионалната си кариера, след като е избрана от National Pro Fastpitch.

По подобен начин през 2006 г. тя избира да подпише с Рокфорд Тъндър. През 2009 г. нейният принос помогна на клуба да се класира и да спечели шампионата Cowles Cup Championship. По отношение на международното състезание, тя и отборът на Съединените щати спечелиха златни медали в Панамериканските игри и Международната спортна покана. Тя също се е състезавала на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. и Токио през 2020 г.

Нетната стойност на Cat Osterman

Кат Остерман живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 2 милиона щатски долара.

Cat Osterman Съпруг, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Кат Остерман , тя е омъжена. Сега тя е омъжена за Джоуи Ашли. Имат две деца и живеят охолен живот. Имената им са Майлс и дъщеря му. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е открита относно предпочитанията си по пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации