Чарлз Питър Вагнер- Биография, Смърт, Нетна стойност, Съпруга, Брак, Височина

Чарлз Питър Вагнер е американски автор, мисиолог, теолог, педагог, мисионер и създател на множество организации. Освен това той беше добре известен като член-основател на Движението за растеж на църквата и с писанията си за духовната война.

Бързи факти

Пълно име: Чарлз Питър Вагнер
Дата на раждане: 15 август 1930 г
Възраст: 91 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Дата на смъртта: 21 октомври 2016 г
Пол: Мъжки
Професия: теолог, мисионер, мисионер, писател, учител и основател
Държава: Америка
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Цвят на очите Черни очи
Цвят на косата Черна коса
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Националност американски
Религия Кристиян
образование Теологическа семинария Фулър

Биография на Чарлз Питър Вагнер

Чарлз Питър Вагнер е роден в Ню Йорк, Ню Йорк, на 15 август 1930 г. Той е роден под зодиакалния знак Лъв и умира на 86-годишна възраст. Освен това, името му е Чарлз Питър Вагнер, но е широко известен като Питър Вагнер . Освен това той не е разкрил етническия си произход, но е американски гражданин и християнин.

Освен това, той е закрил информация относно самоличността на родителя си и съществуването на братя и сестри. Освен това той никога не е разкривал родния си град или професията на родителите си. Въпреки това, като се има предвид успехът му като писател, мисионер и педагог, наред с други постижения, можем да предположим, че родителите му са го отгледали добре в родния си град.Що се отнася до академичните квалификации на Чарлз Питър Вагнер, има оскъдна информация за неговата образователна кариера. Като се има предвид успехът му в различни професионални кариери, можем да предположим, че е посещавал известен университет в родния си град. Той посещава теологичната семинария Фулър в Пасадена, Калифорния, според Wikipedia.

Височина и тегло на Чарлз Питър Вагнер

Чарлз Питър Вагнер притежаваше тъмни очи и коса. Освен това той е бил висок 5 фута 1 инч и е тежал 75 килограма преди смъртта си. Освен това няма допълнителна информация относно телесните мерки на Чарлз.

кариера

От 1956 г. до 1971 г. Чарлз Питър Вагнер служи като мисионер в Боливия с Южноамериканската мисия и евангелската мисия на Андите, която днес е известна като SIM International. След това той прекарва 30 години (1971–2001) като професор по църковен растеж в Училището за световни мисии на Теологическата семинария на Фулър. Освен това той е автор на 80 книги и основава и служи като президент на Global Harvest Ministries от 1993 г. до 2011 г.

Той също така е основател и почетен канцлер на Института за лидерство Вагнер, който е преименуван на Университет Вагнер. Освен това университетът обучава съживители и реформатори, за да катализира глобално трансформационно движение. Той също така основа Hamilton Group, Eagles Vision Apostolic Team, Международната коалиция на апостолите и Reformation Prayer Network. Освен това той заема позицията на вицепрезидент на Global Spheres Inc.

По-късно той написа публикации като Engaging the Enemy и Confronting the Powers. Как новозаветната църква открива силата на духовната война на стратегическо ниво, която се занимава с духовна война. В „Сблъскване със силите“ той разделя духовната битка на три нива. По-късно той преподава петкратно служение, базирано на Ефесяни 4:13, което смята за валидни църковни длъжности.

Неговата доктрина за духовна война изобразява фигури като молитвени воини, които активно се намесват в съвременния свят. Освен това той каза, че идолизирането на католически светци почита демонични същности и насърчава изгарянето на техните паметници в Аржентина. По-късно в кариерата си той измисля термина Нова апостолска реформация, за да обозначи движението в петдесятните и харизматичните конгрегации.

Смърт на Чарлз Питър Вагнер

След това той издава Dominion, потвърждение на Dominion Theology, през 2008 г. Освен това той е автор на други произведения, включително Latin American Theology, Radical or Evangelical, Strategies for Church Growth, How to Have a Healing Department, The New Apostolic Църкви и ангажиране на врага. Той обаче почина на 21 октомври 2016 г. на 86-годишна възраст, а причината за смъртта е неизвестна.

Чарлз Питър Вагнер Нетна стойност

Що се отнася до признанията и номинациите на Чарлз Питър Вагнер, той все още не е спечелил нито една. Освен това приносът му като писател, мисионер, възпитател и теолог може да бъде признат след смъртта му. Освен това той не е спечелил никакво признание или почести за работата си като писател, мисионер, учител или теолог.

Може да е спечелил цяло състояние като писател, мисионер или в различни други качества. Той обаче е скрил информация за финансовото си състояние и доходите от различните си компании.

Чарлз Питър Вагнер Съпруга, брак

Няма информация за семейното положение на Чарлз Питър Вагнер, дали е бил женен или разведен. Можем да предположим, че се е оженил и е имал деца, но не е разкрил подробности за връзките си.

Що се отнася до неговите спекулации и скандал, той беше страничен наблюдател до смъртта си. Въпреки това, той от време на време беше замесен в противоречия в резултат на неговите речи и писания по различни теми.

Популярни Публикации