Чарлз Хънтингтън-Уайтли Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, височина, кариера

Роузи Алис Хънтингтън-Уайтли , британски модел и актриса, е бащата на знаменитостта на Чарлз Андрю Хънтингтън-Уайтли. Чарлз Хънтингтън Уайтли в момента е най-известен като бащата на британския модел и актриса Роузи Алис Хънтингтън-Уайтли.

Бързи факти

Пълно име: Чарлз Хънтингтън-Уайтли
Дата на раждане: 07 май 1957 г
Възраст: 65 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Баща на знаменитост
Държава: Великобритания
Семейно положение: женен
Съпруга Фиона Хънтингтън-Уайтли
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Сив
Националност британски
Етническа принадлежност Английски
баща Найджъл Чарлз Хънтингтън-Уайтли
Майка Джилиан Маргарет Франкс
деца (Три) Роузи Хънтингтън-Уайтли, Тоби Хънтингтън-Уайтли и Флорънс Хънтингтън-Уайтли

Биография на Чарлз Хънтингтън-Уайтли

Чарлз Андрю Хънтингтън Уайтли е роден в Обединеното кралство на 7 май 1957 г. В момента е на 65 години. Родителите му са Найджъл Чарлз Хънтингтън Уайтли и Джилиан Маргарет Франкс.

Израснал е в Обединеното кралство. Тъй като Чарлз произхожда от семейство на Нобел, детството му е пищно и пълноценно. Уайтли е роден под знака на Телец и е от английски произход.Образование на Чарлз Хънтингтън-Уайтли

Няма налична информация за неговото образование. Той обаче е работил преди това като дипломиран геодезист, така че можем да предположим, че има свързана степен или обучение.

Височина, тегло на Чарлз Хънтингтън-Уайтли

Чарлз Хънтингтън Уайтли измерванията на тялото, като височина, тегло, размер на рокля и обувки и т.н., са неизвестни. Освен това той има бяла кожа и сива коса. Очите на Уайтли също са кафяви на цвят.

 Чарлз Хънтингтън-Уайтли

Чарлз Хънтингтън-Уайтли с дъщеря си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професията му, Чарлз Андрю Хънтингтън Уайтли е бивш дипломиран геодезист, геодезист на сгради, който инспектира имоти за дефекти, потенциални проблеми или бъдещи проблеми. В момента обаче той е знаменитият баща на британския модел и актриса Роузи Алис Хънтингтън-Уайтли. Няма налична допълнителна информация за неговата кариера или професионален живот.

Дъщеря му Роузи, от друга страна, е добре известна с работата си за търговеца на бельо Victoria's Secret, където преди това беше един от техните ангели, като лице на аромата на марката Burberry от 2011 г. Burberry Body, за сътрудничеството си с Marks & Spencer, и най-скоро за артистичното й сътрудничество с модната марка Paige, фокусирана върху денима.

Освен това тя играе Карли Спенсър във филма от 2011 г. „Трансформърс: Тъмната страна на Луната“ и „Великолепният Анхарад“ във филма от 2015 г. „Лудият Макс: Пътят на яростта“.

Нетната стойност на Чарлз Хънтингтън-Уайтли

Нетната стойност на Чарлз Хънтингтън Уайтли е неизвестен. От друга страна, дъщеря му Роузи Хънтингтън Уайтли се оценява на нетна стойност от 30 милиона долара към 2022 г. Тя печели пари от кариерата си на модел и актьор, а също така се вдъхновява от компанията си.

Съпруга на Чарлз Хънтингтън-Уайтли, брак

През 1981 г. Чарлз се жени за Фиона Хънтингтън-Уайтли, бивш фитнес треньор. Двамата имат три деца: син и две дъщери. По-малките им деца Тоби и Флорънс Хънтингтън-Уайтли също са модели.

Популярни Публикации