Чарлз Доналд Фегерт - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Чарлз Доналд Фегерт работи като продавач за Sun-Times и вицепрезидент по реклама и маркетинг на Daily News. Чарлз Доналд Фегерт е най-известен като бивш съпруг на американската актриса Барбара Идън.

Бързи факти

Пълно име: Чарлз Доналд Фегерт
Пол: Мъжки
Професия: Продавач
Държава: елен
Семейно положение: развод
Дата на сключване на брак: 3 септември 1977 г
Развод (Три) Триш Алтхаус, Барбара Идън и още един
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Чикаго
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет Лойола
деца (Четири) Майкъл, Чип и още двама

Биография на Чарлз Доналд Фегерт

Чарлз Доналд Фегерт е роден през 1930 г. в Чикаго, Илинойс. Той не е разкрил потвърдената си рождена дата. В резултат на това рожденият му знак също е недостъпен. Той обаче практикуваше християнството. Преминавайки към членовете на семейството му, има малко налична информация. Баща му е работил в стоманодобивна компания. Той не е разкрил имената на родителите си или друга информация за тях. Той обаче израства в семейство от средната класа в южната част на Чикаго.

Височина, тегло на Чарлз Доналд Фегерт

Няма налична точна информация за подобряване на измерванията на тялото му. Въпреки това, въз основа на стари снимки, той беше висок мъж със средно телесно тегло. Имаше светлокафяви очи и руса коса.  Чарлз Доналд Фегерт

Чарлз Доналд Фегерт с третата си съпруга (Източник: Pinterest)

Образование на Чарлз Доналд Фегерт

Що се отнася до образованието, Чарлз е добре образован човек. Той посещава гимназията South Shore в Чикаго за своето образование. След това той се записва в университета Лойола в Чикаго, получавайки бакалавърска степен по бизнес администрация.

Смъртта на Чарлз Доналд Фегърт

Чарлз почина мирно в съня си в Чикаго през 2002 г. На 72-годишна възраст той почина от стареене.

кариера

По отношение на професионалната си кариера той започва с работа в мелниците и по-късно служи в бреговата охрана. Въпреки това, след като завършва през 1955 г., той отива да работи за Sun-Times като продавач. Компанията похвали изключителното му представяне в продажбите. След няколко години той е нает от Daily News през 1969 г. Чарлз вече е бил повишен от продавач до рекламен мениджър на магазини и рекламен мениджър от Sun-Times реклама на дребно.

Чарлз беше здрав човек. След няколко години в Daily News той е повишен до вицепрезидент по реклама и маркетинг. Въпреки че беше само вицепрезидент, той вече беше смятан за способен президент. Дори като вицепрезидент, той винаги се обръщаше към своите колеги и подчинени, за да изпълнят задачите им, вместо да им дава заповеди.

Работил е за благотворителни събития и е бил мениджър продажби и вицепрезидент. Освен това организацията признава неговите мениджърски способности в различни области. По същия начин той е работил на различни търговски места, като нефтени кладенци, дискотеки и ресторанти, и винаги е бил добър продавач.

Чарлз Доналд Фегерт Нетна стойност

Чарлз беше богат и заможен човек. Въпреки че нетната му стойност не е разкрита, той несъмнено е натрупал значително състояние като рекламен вицепрезидент на две големи корпорации.

Чарлз Доналд Фегерт Съпруга, брак

Чарлз Доналд Фегерт има три брака и три развода. Като начало, няма налична информация за първата му съпруга. Той се влюби в Триш Алтхаус, след като се разведе с първата си съпруга. Триш беше модел в началото на двайсетте. След като излизаха няколко години, той се ожени за нея в Баптистката църква на Северния бряг на Крафт Чапъл. Двойката има две деца, но вторият му брак завършва с развод през 70-те години.

Продължавайки напред, той се влюбва в Барбара Идън, известна американска актриса и певица, отново през 1974 г. Барбара също е разведена с първия си съпруг, Майкъл Джордж Ансара, американски сценичен и екранен актьор. След три години връзка Барбара и той се женят на 3 септември 1977 г.

След пет години брак двойката се разделя през март 1982 г. и се развежда през 1983 г. По същия начин, след края на третия му брак, той остава неженен. Той беше баща на двама сина, Майкъл и Чип, както и на Лиза Фегерт и седем внуци преди смъртта си. Освен това не се говори за общите им деца.

Популярни Публикации