Чарлийз Терон критикува Стивън Сегал за наднормено тегло

Чарлийз Терон е пионер за жените в екшън жанра и в процеса на проправяне на пътя за повече жени да пробият в индустрията, тя избута Стивън Сегал.

Проучването й за холивудски боеве обикновено я водеше до видеоклип на Сигал с наднормено тегло, който снима екшън поредица някъде в Япония, според актрисата.

Актрисата извика Seagal като фалшификат с наднормено тегло по време на интервю за The Howard Stern Show (чрез NY Daily News).Чарлийз Терон критикува Стивън Сегал за наднормено тегло.

Когато работя върху филм като „Старата гвардия“, ще влизам онлайн през нощта и ще гледам как се бият боксьори или хора, разказа тя. Винаги има онзи странен филм на Сигал, в който той се „бие“ в Япония, но не е така.

Излишно е да казвам, че Терон беше повече от склонна да се състезава за екранно време в доминирания от мъже жанр с колегите си мъже.

Тя каза за изображението на Сигал на екрана, Той просто е с много наднормено тегло и блъска хората.

Стърн, водещият на шоуто, не можеше да не се съгласи, че възрастният актьор не е бил в най-добро здраве напоследък. Терон не сдържа ударите си с това кимване.

Нямам никакви притеснения да кажа [ругателно] за него, тъй като той наистина не обича дамите, така че [ругателно] вие!

Терон имаше предвид многобройните обвинения в сексуално неправомерно поведение, повдигнати срещу Сигал от жени.

Стивън Сигал отново е обект на гнева на Чарлийз Терон.
Когато две жени излязоха напред през 2018 г., за да кажат, че актьорът ги е насилвал сексуално, характерът на актьора беше поставен под съмнение.

Всички тези обвинения вече са опровергани от Сигал

Други актриси го обвиняват в сексуално престъпление, включително Джени Маккарти, Порша де Роси и Джулиана Маргулис.
Връщайки се към теглото на Seagal, Theron каза:

Той е пълничък и трудно може да се бие... Вижте го; това е измама. Той блъска хората в лицето и всичко е уговорка.

Тя завърши своя случай, като добави, че актриси като нея не се стремят да се борят толкова силно, колкото техните мъжествени колеги.

Искаме да се борим, както бихме се борили и да разберем как изглежда това, каза тя.

Тя би предпочела да участва в битки, които са по-интелигентни, с действия, които имат смисъл и подкрепят по-широката емоционална история.

Наддаването на тегло на Стивън Сегал: Какво мислят феновете

Терон не е единствената, която е забелязала наддаването на тегло на актьора. Всъщност има цели общности, посветени на обсъждането как и защо Сигал е напълнял в сайтове като Reddit и Quora. Актьорът е напълнял в резултат на възрастта и генетичния си състав, според дискусия на Quora.

Потребител попита: Колко баба дядовци виждате в дивата природа? Дали Арнолд Шварценегер в момента е същият, какъвто беше през 1975 г.? Или по този въпрос Сталоун или Лу Фериньо?

Те продължиха да цитират Доли Партън, която каза, че времето тече напред. Бързо става очевидно, че марширува по лицето ви.

Мотивите бяха основателни. В крайна сметка актьорът вече наближава 70 години. Други в групата коментираха как диетата и фитнес навиците на Seagal трябва да са се влошили с времето, което е довело до наддаване на тегло.

Популярни Публикации