Чарли Сайкс - биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Чарлз Джей Сайкс е политически коментатор в САЩ и главен редактор на уебсайта The Bulwark. Чарлз Джей Сайкс беше домакин на консервативно токшоу в WTMJ в Милуоки. Научете повече за Чарли Сайкс Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Чарли Сайкс
Пол: Мъжки
Професия: Телевизионен водещ, радио водещ, автор
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Джанет Риърдън
Развод Даян С. Сайкс
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Уисконсин, Ню Йорк
Националност американски
образование Университет на Уисконсин-Милуоки
баща Джат Г. Сайкс
Майка Катрин Кей Бордър
деца 3
Twitter Чарли Сайкс в Twitter
Седмица Уики на Чарли Сайкс

Възраст и биография на Чарли Сайкс

Чарлз Сайкс е роден в Сиатъл, Вашингтон, на 11 ноември 1954 г. Той е мъж на 68 години. По-късно в живота си той живее в Ню Йорк и Фокс Пойнт, Уисконсин. Той е роден на Катрин Кей Бордър и Джат Г. Сайкс. Баща му е адвокат, който по-късно става журналист за няколко малки нюйоркски вестника.

Джей продължи да служи в борда на клона на Уисконсин на Американския съюз за граждански свободи. На първичните избори през 1970 г. се състезава неуспешно срещу Мартин Дж. Шрайбър за лейтенант-губернатор на Уисконсин.Чарли Сайкс (Източник: Instagram)

Образование на Чарли Сайкс

Сайкс посещава Университета на Уисконсин-Милуоки, след като завършва гимназия Николет, където получава бакалавърска степен по английски език през 1975 г. На 18-годишна възраст Сайкс приема римокатолицизма, докато посещава Университета на Уисконсин-Милуоки.

Кариера на Чарли Сайкс, професионален живот

Чарли Сайкс е основател и главен редактор на The Bulwark, както и водещ на The Bulwark Podcast. Той също така допринася за NBC и MSNBC.

Нещо повече, той започва кариерата си като журналист през 1975 г., като работи за седмичника The Northeast Post в Уест Алис, Уисконсин, в продължение на една година. Той започва работа за The Milwaukee Journal през 1976 г., като първоначално отразява истории в предградията на Норт Шор. Сайкс се премества в Кливланд като щатен писател за списание Cleveland Magazine след седем години репортажи в района на Милуоки.
До края на годината обаче списанието беше преустановено. През 1983 г. той се завръща в Милуоки като управляващ редактор на списание Milwaukee, а през януари 1984 г. е повишен в главен редактор.
За Milwaukee Magazine той пише статии, разследващи статии и коментари.

Повече за кариерата

По същия начин Сайкс е публикуван автор, предимно в областта на образованието. Дебютира през 1988 г. с Profscam: Professors and the Decline of Higher Education, който е вдъхновен от посмъртното есе на баща му, публикувано през октомври 1985 г. Той е писал за Imprimis, The New York Times и The Wall Street Journal, наред с други публикации . Освен това той е работил като редактор за списание WI Interest и уебсайта Right Wisconsin.

WTMJ уреди дело за клевета срещу Сайкс за 5000 долара с редактора на Spanish Journal Робърт Миранда на 26 юли 2005 г., заради публикация в блог от ноември 2004 г. на Сайкс, която твърди, че Миранда е през 1991 г. Организира насилствен протест срещу проамерикански митинг в Университета на Уисконсин-Милуоки, информация, която Сайкс по-късно оттегли. Той не подкрепи президентската кампания на Доналд Тръмп през 2016 г. Вместо да водят кампания срещу него, те гласуваха за независимия кандидат за опазване на природата Евън Макмулин. Сайкс обяви през октомври 2016 г., че е решил да напусне своето радио шоу по неуточнени лични причини в края на 2015 г.

Чарли Сайкс Запознанства, връзки и афери

Що се отнася до личния му живот, Чарли Сайкс е женен мъж. В живота си има два брака. В момента е женен за Джанет Риърдън. През 2000 г. те размениха обети и сключиха брак. Имат и дете. Все още обаче самоличността му не е разкрита.

Сега той живее в Мекон, Уисконсин, със съпругата си и три кучета. Той е баща на три деца и дядо на двама внуци.

Освен това той преди това се жени за Даян С. Сайкс през 1980 г. Тя е служила в Апелативния съд на Съединените щати за седми окръг като съдия от окръжния съд на Съединените щати. От първия си брак има две деца. Двойката обаче се разведе през 1999 г.

Социална медия

Чарли Сайкс е социално достъпен само в Twitter. В Twitter той натрупа над 231 хиляди последователи.

Нетната стойност на Чарли Сайкс 2022 г

Нетното състояние на Чарли Сайкс е около 35,8 милиона долара към 2022 г. Въпреки това информацията му за къщата, колата, доходите и заплатата му все още се преглежда.

Факти

  1. В момента е женен.
  2. Обича да чете книги.
  3. Неговото щастливо число е 4.

Популярни Публикации