Чарли Хил Грант - Всичко за Лана Дел Рей Брат

Чарли Хил Грант е по-малкият брат на Лана Дел Рей. Лана, чието истинско име е Елизабет Уулридж Грант, е добре позната в музикалния свят. Жената работи като звукозаписен продуцент, както и като певец и автор на песни.

Бързи факти

Пълно име Чарли Хил Грант
Първо име Чарли
Презиме хълм
Фамилия Грант
Дата на раждане 3 март 1993 г
Възраст 28 години
Професия Брат и сестра на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Лейк Плесид, Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Робърт Грант младши
Име на майката Патриша Грант
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Риби
Братя и сестри Лана дел Рей и Каролин Грант

Лана Дел Рей започва своята музикална кариера като дете.

Лана е добре познато име в музикалния бизнес в момента. Но тя имаше любов към музиката, когато беше млада. Израснала е в Лейк Плесид, Ню Йорк. Лана, когато беше по-млада, се увлече по музиката и започна да пее в църковния хор. Жената беше написала и кънтри музика. По-късно Лана се научи да свири на китара от чичо си.

Семейството на Лана е ограбено, включително родителите й?

Преди да започнем, моля, разкажете ни за професионалния опит на нейните родители. Робърт Ингланд Грант младши (баща) е бил копирайтър, преди да стане предприемач, а Патриша Ан (майка) е била мениджър на акаунти, преди да стане учител. Както е посочено в темата, художникът е минал през този сценарий и преди. Тя направи въпроса вирусен в Twitter, като заяви, че всичките й вещи са били взети от семейството й и поиска крадецът да върне стоките или просто изображенията, които са изчезнали.  Чарли Хил Грант

Чарли Хил Грант (Източник: google)

Факти за братята и сестрите на Чарли Хил Грант, които трябва да знаете

Тя не е единственото дете на родителите му, въпреки че той е най-малкият от двама братя и сестри. Кои точно са те? И двамата са от развлекателния сектор. Лана Дел Рей, първата знаменитост, е известна американска певица и автор на песни, която направи своя пробив с албума Born to Die. Същият албум дебютира под номер две в Billboard 200 в САЩ.

От друга страна, Каролайн Грант е фотограф, специализиран в изящни документални филми, портрети, музика и албуми, както и в публикацията „Денят в моя живот“. Лана също беше на седем години по време на раждането на Чарли, което прави Каролайн четири.

Мислите на Лана относно срещите с мъже в момента.

Лана е излизала с няколко мъже през целия си живот, като се започне с множество рок музиканти и продуценти, Стив Мертенс, барабанистката Шанън Лето и рапъра Джи-Изи. Освен това жената е излизала с истинския си близнак, а не с копие. Освен това жената каза, че смята връзките/срещите за творчески процес.

Обяснявайки случая, ако някой е във връзка, те неизбежно трябва да се справят със значителни ефекти, приключения или дори последици. Тези събития са вдъхновяващи за поучаване или запомняне, но не са обосновани. В края на краищата това беше нещото, от което се нуждаеше, за да продължи, според художника.

Дали тя (Лана) вече е била омъжена за Джеймс О’Нийл?

Не е известно дали е била омъжена или сгодена за Бари Джеймс О’Нийл, шотландски певец и автор на песни. Дори Джеймс не знаеше, че са се разделили до интервю. Въпреки че имаше връзка, жената обичаше почивката си с Франческо Карозини (италиански фотограф). Освен това артистката каза, че би искала да прекара остатъка от живота си с някого и един ден да има деца от него. Тя добавя, че се стреми скоро да стане така.

  Чарли Хил Грант

Чарли Хил Грант (Източник: google)

Нетна стойност

Тъй като финансовата информация на Чарли не може да бъде потвърдена, сестра му Лана Цялата приблизителна нетна стойност на Дел Рей беше изчислена на 30 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации