Чарли Гилеспи - Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Чарли Гилеспи е канадски актьор и певец на двадесет години. Чарли Гилеспи е най-известен с ролята на Люк Патерсън във филма Джули и фантомите. Знайте всичко за Биография на Чарли Гилеспи, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи, височина

Бързи факти

Пълно име: Чарли Гилеспи
Дата на раждане: 26 август 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, певец
Държава: Канада
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 000-0 000
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Диеп, Ню Брънзуик
Националност канадски
Майка Жанет
Братя и сестри Четирима (братя: Райън, Патрик и Майкъл; сестра: Меган)

Биография на Чарли Гилеспи

Чарли Гилеспи е роден на 26 август 1998 г. и е на 22 години към момента на писане. Той е роден в Диеп, Ню Брънзуик, Канада, и е Дева. По отношение на семейството той има четирима братя и сестри. Райън, Патрик и Майкъл са тримата му по-големи братя. Той също има по-малка сестра на име Меган. По същия начин майка му се казва Жанет.

От ранна възраст майка му насърчава и петте братя и сестри Гилеспи да свирят музика. Братята и сестрите Гилеспи свиреха на инструменти и пееха заедно като малки деца, поради което майка им ги нарече The Gillespie Five.Освен това той владее два езика на английски и френски. Официалният език на собствената му провинция всъщност е френски. Освен това той се премества в Торонто и след това в Лос Анджелис, за да се занимава с актьорство. Той се премества в Торонто малко след като завършва рано гимназия.

Височина и тегло

Чарли Гилеспи е висок приблизително 5 фута 8 инча или 1,73 метра и тежи приблизително 70 килограма. Освен това, няма информация за другите му физически измервания, като измервания на гърдите, талията и бедрата, бицепсите, размера на обувките и размера на роклята. Освен това той има зашеметяващи лешникови очи и кафява коса.

кариера

Чарли Гилеспи е млад актьор и вокалист, който работи професионално. Той е добре известен като Люк Патерсън в сериала на Netflix Джули и фантомите през 2020 г. Преди това той участва в няколко телевизионни епизода и филми, включително Charmed (2018), Degrassi: Next Class (2017), The Rest of Us (2017) и Runt (2017).

Неговият герой, Люк, е главният певец на групата Sunset Curve в Julie and the Phantoms. Той свири на акустична китара от дете, преди да се появи в този сериал на Netflix. Тийнейджърът актьор-певец започва да свири на електрическа китара след участието си в този сериал.

Освен това младият канадски актьор дебютира в игрален филм през 2014 г. Той се появи в резултат на канадския филм The Outlaw League. По същия начин, младият актьор участва в Charmed като Brian. През 2018 г. той се появи в два епизода от този сериал на CW. Той също имаше повтаряща се роля в анимето 2-ро поколение през същата година. Неговият герой в този сериал беше Броуди Джонсън.

По същия начин той си сътрудничи с известни актьори Джереми Шада, Оуен Джойнър и Мадисън Рейес по Джули и фантомите. Той и Мадисън също си сътрудничат по песен за шоуто, Perfect Harmony. Освен това, актьорите от сериала си сътрудничиха по тази мелодия с Алана Да Фонеска, вокалния продуцент на сериала.

Освен че е известен начинаещ актьор, той е доброволец за Mare Nostrum. Това е организация с нестопанска цел, посветена на опазването на морския живот.

Освен това младият актьор свири на електрическа китара от PRS Custom 24. Той цитира различни певци и групи като влияние, включително Елвис Пресли, Аланис Морисет, Чък Бери, Литъл Ричард, Ийгълс, Бийтълс, Джон Майер, Стиви Никс, Ерик Клептън, Майли Сайръс, Red Hot Chili Peppers, Green Day и Dave Matthews Band.

Нетната стойност на Чарли Гилеспи през 2022 г

Предвижда се той да има нетна стойност между 0 000 и 0 000 към 2022 г.

Чарли Гилеспи Гадже и запознанства

Няма потвърдена информация дали Чарли Гилеспи сега е необвързан или в романтична връзка. Възможно е той да се опитва да защити личния си живот, като прикрива статуса на връзката си и любовните си връзки от очите на обществеността. Като алтернатива, младият актьор може да е необвързан в момента и да се концентрира върху развитието на своята актьорска и певческа кариера.

Въпреки това младият канадски актьор е майка по темата. Освен това той не е споделял никакви публикации в социалните медии, показващи текущите му връзки или афери.

Освен това той е запазил безупречен публичен имидж без слухове, скандали и проблеми, които биха могли да застрашат професионалната му кариера и личен живот. Въпреки това младият актьор ще спечели много почитатели в бъдеще благодарение на своя талант, остроумие, чар и красота.

Популярни Публикации