Чарли Джордан заяви, че съжалява за връзката си с Тейлър Холдър

TikToker Романсът на Чарли Джордан с бившия му приятел Тейлър Холдър се появи отново в социалните мрежи. Известният диджей, модел и инфлуенсър има голяма фен база от повече от 7,2 милиона души. TikTok е роден на 9 март 1999 г. и ще бъде на 23 години на 9 март 2022 г. Чарли Джордан, известна със своето атлетично минало и влогове, обхващащи всичко - от мода до пътуване, направи зашеметяващ коментар в скорошно видео, което бързо стана вирусно в социалните медии.

По време на игра на Truth or Dare Jenga с нейните приятели във видеото инфлуенсърката беше попитана с кого съжалява, че е излизала. Джордан каза, че човекът, за когото съжалява, че е била на среща, е Тейлър, след като провери дали трябва да разкрие конкретно име.

Защо Чарли Джордан съжалява за връзката си с Тейлър Холдър?

В краткото видео Чарли Джордан не обясни защо е избрала името на Тейлър. Въпреки това времевата рамка и обстоятелствата на връзката на двойката предлагат представа защо тя би заявила това. Джордан започна да излиза с TikToker и музиканта Холдър през 2020 г. Това се случи няколко месеца след като Холдър прекрати връзката си с тогавашната си приятелка Сомър Рей. Двамата бяха любимо дуо на феновете, като техните двойни материали превзеха TikTok и други социални медийни платформи. През март 2021 г. обаче Чарли Джордан и Тейлър Холдър обявиха приятелската си раздяла чрез видеоклип в YouTube. Чарли Джордан

Нещата се влошиха, когато само няколко дни след разделното видео Холдър беше показан в риалити програма, разстроен от раздялата, което беше изборът на Джордан. Докато двойката се раздели, докато Holder беше в програмата, те създадоха видео, за да обявят решението си преди време. Техният избор да прекратят връзката си беше краткотраен, тъй като видеото в риалити шоуто върна неразрешените проблеми от връзката на двойката. Чарли Джордан избра да си вземе пауза от социалните медии, след като получи много злоупотреби от видеоклипове в риалити шоуто, които я рисуваха в негативна светлина.

Тя каза в публикация,

Отказвам се от почти всичко в живота си заради професията си. Обичам да използвам социални медии, но никога не бих ги използвал, за да манипулирам или да печеля от лична връзка. Просто трябва да се свържа отново със себе си и истинските си приятели. Сега се връщам. Всичко, от което се нуждая, е малко време.

Но клеветата принуди Джордан да се върне и да разкаже своята страна за раздялата. Тъй като Джордан и Холдър дават противоречиви истории за това, което се е случило между тях, феновете никога не са разбрали цялата картина. Като сензация в социалните медии, 23-годишният инфлуенсър имаше доста добро пътуване. Тя беше спортист в гимназията, но отказа стипендия, за да се занимава с моделиране.

 Чарли Джордан

Чарли Джордан има разнообразна професия и е придобил различни способности, включително диджейство и видеоблог. С милиони последователи в нейните канали TikTok, Instagram и YouTube и заявена нетна стойност от 2 милиона долара, трудно е да си представим, че Джордан е само на 23 години и е имала толкова бурна история, колкото връзката й с Холдър.

Популярни Публикации